+45 70 133 233

 

Har du en el-teknisk uddannelse, og trives du med selvstændige arbejdsopgaver? Sætter du en ære i at overholde deadlines samt levere gode løsninger med kvalitet i fokus? Så kan du være vores kom-mende sikringstekniker til vores afdeling i Esbjerg eller Rødekro, som skal bidrage til at styrke Telesikrings markedsposition.

Ansvarsområde :

Som sikringstekniker i Telesikring A/S kommer du til at arbejde med at styrke vores installation og service af sikringsanlæg inden for AIA, ADK, TVO og ABA for vores kunder, som primært er erhvervskunder. Du vil blive tilknyttet servicekontoret i enten Esbjerg eller Rødekro og skal med udgangspunkt fra egen adresse udføre følgende opgaver:

  • Etablering af nyinstallationer herunder tyverialarmener, adgangskontrol, kameraovervågning mv
  • Eftersyn og service på eksisterende anlæg
  • Rådgivning og instruktion hos nye og eksisterende kunder
  • Sikre kvaliteten i installation og service af kundernes sikringsanlæg


Fælles for opgaverne er, at du som en naturlig del af din arbejdsdag tager ansvar og leverer kvalitetsløs¬ninger til den aftalte tid.

Din profil

For at få succes i jobbet forventer vi, at du er teknisk velfunderet med erfaring fra en lignende stilling samt, at du besidder et godt branche- og produktkendskab inden for sikringsområdet med følgende kvalifikationer:

  • Baggrund som elektriker, el-installatør, elektromekaniker el. lign
  • Flere års erfaring med montering af og service på brand-, tyveri-, overvågnings- og adgangskontrol
  • Har kørekort og kan fremvise en ren straffeattest

Samtidig lægger vi vægt på, at du:

  • er udadvendt og serviceminded i din kontakt med kunder
  • arbejder selvstændigt og trives i en travl hverdag
  • har en kvalitetsbevidst tilgang til opgaveløsning
Vi tilbyder

En udfordrende og spændende stilling med ansvar samt mulighed for at påvirke din hverdag i en veletableret virksomhed i løbende udvikling. Du bliver en del af et godt og innovativt arbejdsmiljø med et team af engagerede medarbejdere. Vi tilbyder en fast løn, som modsvarer dine kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring. Stillingen er 37 timer ugentligt.


Interesseret?

Ansøgningsfrist er d. 11.01 2018. Vi arbejder dog målrettet på hurtigst muligt at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor samtalerne afholdes løbende - så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Overmontør i Esbjerg Rene Majland på tlf. 24 88 50 22 eller Overmontør i Rødekro Poul Hansen på tlf. 23 36 37 17.

Ansøgning + CV sendes på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærket ”Sikringstekniker Esbjerg” eller ”Sikringstekniker Rødekro” afhængigt af, i hvilken afdeling du søger stillingen.

I mailen bedes du venligst angive hvor du har set jobannoncen.

 

Om Telesikring A/S

Med en stor kundeportefølje og kontorer i henholdsvis Esbjerg, Ålborg, Rødekro, Nakskov og Alle-rød er Telesikring en af Danmarks største sikringsvirksomheder. Vi er landsdækkende med lo¬kale sikringsteknikere og konsulenter. Vi leverer alt inden for elektronisk sikring lige fra små alarman-læg til store integrerede løsninger med alarm, adgangskontrol, kameraovervågning, brand¬anlæg og DNA-sikring. Vi benytter altid nyeste teknologi og skræddersyr gerne løsninger til kunderne. Tele¬sikrings medarbejdere er under løbende uddannelse, der sikrer, at vi hele tiden er på forkant med markedets udvikling og de forsikringsmæssige krav. Vi lever af tilfredse kunder. Derfor er kun¬derne og deres værdier omdrejningspunktet for os og vores forretning.

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg SV
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Enghave Parkvej 6, 3400 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov