+45 70 133 233

 

Interesserer du dig for teknik, og vil du gerne udvikle dit talent inden for feltet? Vil du bidrage til at skabe tryghed for vores kunder gennem installation af højsikkerhedsanlæg? Og kunne du tænke dig en fremtid med mange karrieremuligheder? Så kan du være vores kommende lærling.

Telesikring vækster, og som følge heraf vil vi gerne sikre os dygtige medarbejdere. Derfor søger vi nu en elektrikerlærling til vores high risk projektafdeling, som arbejder med sikrings- og overvågningsløsninger til vores kunder med høje sikringskrav.

Opgaver:

Som lærling i telesikrings high risk projektafdeling kommer du til at arbejde med installation og service af højsikkerhedsanlæg inden for adgangskontrol, tyverialarmer og videoovervågning. Du bliver tilknyttet kontoret i Allerød, hvor du med udgangspunkt fra egen adresse skal bidrage til at løse følgende opgaver:

 • Installation af adgangskontrol, tyverialarmener, videoovervågning mv.
 • Kabeltræk
 • Opsætning af diverse sikringsudstyr
 • Fejlfinding og programmering
 • Eftersyn og service på eksisterende anlæg


Gennem din læretid er du tilknyttet vores sikringsteknikere, som gradvist vil lære dig at kunne løse opgaver inden for installationsteknik. Vi fokuserer på at uddanne vores lærlinge til de bedste sikringsteknikere, og vi mener selv, at vi kan tilbyde vores lærlinge et godt arbejds- og læringsmiljø med spændende muligheder. Vi er klar til at udvikle dit talent, og derfor er det vigtigt, at du har stort gåpåmod, og at du som en naturlig del af din arbejdsdag tager ansvar for egen læring.

Din profil

For at få succes i jobbet forventer vi, at du er teknisk velfunderet med interesse inden for sikringsfeltet samtidig med, at du har kørekort og kan fremvise en ren straffeattest.

Derudover forventer vi, at du:

 • har afsluttet min. folkeskolens afgangseksamen
 • Er læreivrig og engageret i at udvikle dig
 • Er ansvarsbevidst, mødestabil og initiativrig
 • Er imødekommende og serviceminded i din kontakt med kunder
 • Har en kvalitetsbevidst tilgang til opgaveløsning
 • d
 • kan tale og skrive dansk samt engelsk
 • d
Vi tilbyder

En spændende stilling i et praksisnært læringsmiljø, hvor du hver dag får mulighed for at dygtiggøre dig. Du bliver en del af et team af engagerede medarbejdere, som vil stå klar med råd og vejledning igennem din læretid.


Interesseret?

Ansøgningsfrist er d. 20. 02 2018. Vi arbejder dog målrettet på at finde den rette kandidat til stillingen, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Projektchef Michael Struwe 48 16 66 43.

Ansøgning, CV og karakterudskrift sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærket ”Lærling til high risk projektafdeling” .

 

Om Telesikring A/S

Med et stort antal kunder og kontorer i henholdsvis, Esbjerg, Rødekro, Ålborg, Nakskov og Allerød er Telesikring en af Danmarks største sikringsvirksomheder. Vi er landsdækkende med lokale sikringsteknikere og konsulenter. Vi leverer alt inden for elektronisk sikring lige fra små alarmanlæg til store integrerede løsninger med alarm, adgangskontrol, kameraovervågning, brandanlæg og DNA-sikring. Vi benytter altid nyeste teknologi og skræddersyr gerne løsninger til kunderne. Telesikrings medarbejdere er under løbende uddannelse, der sikrer, at vi hele tiden er på forkant med markedets udvikling og de forsikringsmæssige krav. Vi lever af tilfredse kunder. Derfor er kunderne og deres værdier omdrejningspunktet for os og vores forretning.

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg SV
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov