+45 70 133 233

Overmontør

Har du en el-teknisk uddannelse og har du ledelseserfaring? Besidder du et indgående kendskab til sikringsbranchen, og sætter du pris på at levere et godt stykke arbejde? Så er du måske vores kommende medarbejder. Til vores afdeling på Sjælland søger vi en kompetent og engageret overmontør til at lede vores team bestående af 12 sikringsteknikere, herunder afholde MUS- og lønsamtaler, koordinere og planlægge de daglige opgaver samt afklare tekniske problemstillinger, varetage tilsyn- og kvalitetskontrol på installationer samt i høj grad at lede ud fra afdelingsstrategien og overholde afdelingsbudgetter og rapporteringer.

Ansvarsområde

Som overmontør i Telesikring A/S vil du få en bred opgaveportefølje inden for tyverialarmer, TV-overvågning, adgangskontrol, brandalarmer m.m., og dit arbejdsfelt spænder hovedsageligt fra projekt- og ressourcestyring, opgaveafklaring- og kontrol samt til den daglige ledelse af 12 sikringsteknikere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
 • Planlægning og koordinering af projekter til udkørsel
 • Gennemgang og klargøring af sager til fakturering
 • Tilsyn- og kvalitetskontrol på installationer
 • Kundekorrespondance ved projektering og udførsel
 • Kontrol af dokumentation og ISO dokumenter
 • Projekt- og personaleledelse

Fælles for opgaverne er, at du skal være garant for at kvalitetssikre opgaveudførelse gennem ressourceallokering, kontrolbesøg og tilsyn. Stillingen refererer direkte til den tekniske chef, og der vil være lejlighedsvise koordinerings- og dialogmøder i overmontørgruppen.

 

Din profil

For at få succes i jobbet forventer vi, at du er teknisk velfunderet samt at du besidder et godt branche- og produktkendskab inden for sikringsområdet. Samtidig har du ledelseserfaring fra en lignende funktion i en installations- og servicevirksomhed, og du motiveres af at arbejde inden for dette felt.

Vi lægger vægt på, at du:
 • er udadvendt og tillidsskabende i din kontakt med medarbejdere og kunder
 • arbejder ihærdigt og engageret på at levere et godt stykke arbejde
 • har en ærlig, loyal og troværdig tilgang til opgaveløsning og relationer
 • arbejder struktureret, disciplineret og besidder en god ordenssans
 • har et godt kendskab til IT herunder office-pakken og generel IT-teknologi

Din sikringstekniske baggrund kan være, at du er uddannet elektriker eller, at du har en anden teknisk uddannelse.

 Vi tilbyder

En udfordrende og spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling, hvor du bliver en del af vores team af engagerede medarbejdere. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring. Stillingen er 37 timer ugentligt.

Interesseret?

Ansøgningsfrist er d. 10.05 2017. Samtalerne afholdes løbende på hovedkontoret i Esbjerg, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Henning Bruun Nielsen på tlf. 24 88 50 49

Ansøgningen sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærket ”Overmontør Sjælland”

 

Om Telesikring A/S

Med titusindvis af kunder og kontorer i henholdsvis Aalborg, Esbjerg, Rødekro, Nakskov og Glostrup er Telesikring en af Danmarks største sikringsvirksomheder. Vi er landsdækkende med lokale sikringsteknikere og konsulenter. Vi leverer alt inden for elektronisk sikring lige fra små alarmanlæg til store integrerede løsninger med alarm, adgangskontrol, kameraovervågning, brandanlæg og DNA-sikring. Vi benytter altid nyeste teknologi og skræddersyr gerne løsninger til kunderne. Telesikrings medarbejdere er under løbende uddannelse, der sikrer, at vi hele tiden er på forkant med markedets udvikling og de forsikringsmæssige krav. Vi lever af tilfredse kunder. Derfor er kunderne og deres værdier omdrejningspunktet for os og vores forretning.

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg SV
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Smedeland 22, 2600 Glostrup
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov