+45 70 133 233

En ny alarmgeneration

Alarm og alarmsystem hos Telesikring

En alarm er ikke længere "bare" en billig alarm. De forskellige dele et sikringsanlæg består af, er ikke længere adskillelige dele, men alle forbundet i ét stort system - alle opkoblet til samme kontrolcentral, som har vågne medarbejdere, der er klar til at reagere hele døgnet, året rundt. Enhver virksomhed eller erhverv vil komme langt med blot en tyverialarm, men det vil sjældent være nok. En vellykket indbrudssikring handler om, at kunne sætte sig i tyvens sted og få vanskeliggjort enhver form for ulovlig adgang til virksomheden. Som totalleverandør inden for sikring og sikkerhed siden 1967, er vi meget kyndige og de bedste på området med alarm anlæg. Vi rådgiver gerne dig og din virksomhed i jagten på det mest effektive sikkerhedssystem, helt uforpligtende.

Bestil konsulentbesøg

Tryghed
Sikkerhedssystemets fornemmeste opgave er først og fremmest at sørge for, at du og virksomhedens ansatte føler jer trygge. Med moderne teknologi, serviceeftersyn og kontrolcentralen i ryggen, skaber vi et optimalt grundlag for jeres tryghed.

Kontrolcentral
Kontrolcentralen er i direkte kontakt med dit sikkerhedssystem døgnet rundt. De modtager signaler om alt, lige fra strømsvigt til indbrud, og politiet kontaktes direkte, hvis f.eks. flere af dine detektorer sender signaler samtidigt.

Service & eftersyn
Som totalleverandør inden for sikring og sikkerhed siden 1967, er vi meget opsatte på, at levere en fyldestgørende og optimal service. Vi sikrer, at dit sikkerhedssystem er opdateret og fuldt funktionelt, og tilbyder fordelagtige serviceaftaler, hvor din virksomhed er i centrum.

Har du mere brug for en fotodetektor end en almindelig rumføler? Udskift frit 1 detektor i alarmpakken. Vælg imellem almindelig, foto- og kæledyrsdetektor. Mangler du flere eller andre komponenter end den valgte pakke, kan du naturligvis tilkøbe dem. Du kan også få vagtudrykning, uden ekstraomkostninger.

 


Alarmdetektor

Trådløs 1-vejs detektor med en rækkevidde på 15 meter, der registrerer bevægelse i et ethvert lokale.

Fotodetektor

Fotoverifikation ved indbrud: Tager billeder når alarmen udløses eller manuelt via app.

Åbningskontakt

Registrerer hvis en dør eller et vindue åbnes. Dette komponent er ideelt til deltilkobling, idet man frit kan bevæge sig rundt i huset - bare ikke ud eller ind.

Fjernbetjening

Til- og frakobl alarmen som du ville skifte kanal på tv'et.

Røgdetektor

Optisk og termisk røgdetektor der er opkoblet til kontrolcentralen 24/7. Sikrer dig tidlig detektion af brandfare via stigende temperaturer.

Betjeningspanel

Til- og frakobl let alarmen med dette 2-vejs slanke betjeningspanel til indendørs brug.

Nøglebrik

Til- og frakobl alarmen på betjeningspanelet, uden kode. Især ideel til børn.

Udvendig sirene

Ekstern sirene med det formål at give signalering ved lyd og blitz udenfor alarmens område i ethvert udendørs miljø.

Indendørs sirene

Trådløs og stilren sirene der afgiver akustiske signaler indendørs. Især ideel i større bolig, hvor den indbyggede sirene i centralen ikke er tilstrækkelig pga. afstand.

Nødkaldstryk

Vandtæt nødtryksarmbånd, der kan alarmere kontrolcentralen, hvis personfare opstår.

CO detektor

Trådløs CO detektor der registrerer ophobning af CO gasser. CO gasser kan være livsfarlige og er uden lugt, farve eller smag.

Gas detektor

Registrerer ophobning af gas, til f.eks. madlavning og opvarmning, som butan, propan og methan som kan forårsages af lækage.

Fri vagtudrykning

Få gratis vagtudrykning med i dit alarmabonnent - gælder ikke ved personforårsagede fejlalarmer, som ikke er afmeldt ved kontrolcentralen.

Kæledyrsdetektor

Fungerer som almindelig alarmdetektor bortset fra, at der er indbygget en unik teknologi som gør, at detektoren kan skelne imellem mennesker og hunde på op til 36 kg.

Kæledyrsfotodetektor

Fungerer som almindelig fotodetektor bortset fra, at der er indbygget en unik teknologi som gør, at detektoren kan skelne imellem mennesker og hunde på op til 36 kg..

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg SV
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov