+45 70 133 233

Er du drevet af at skabe tryghed gennem salg af sikringsydelser? Vil du være Telesikrings ansigt udadtil i kontakten til mellemstore erhvervskunder? Så er du måske vores kommende sikringskonsulent, som skal bidrage til at styrke Telesikrings markedsposition i Københavnsområdet.

Telesikring er inde i en spændende udvikling, og vi søger derfor en serviceminded sikringskonsulent, som skal opsøge og rådgive nye samt eksisterende kunder med henblik på salg og mersalg af sikringsydelser heriblandt alarmsystemer, adgangskontrol, tågesikring og kameraovervågning.

Ansvarsområde :

Som sikringskonsulent vil din primære arbejdsopgave være at foretage opsøgende salg til nye og eksisterende kunder. Salgsopfølgning vil også være en naturlig del af din hverdag, som bidrager til at holde dig ajour på salgsmuligheder.

For at få succes i stillingen forestiller vi os, at du har salgs- og rådgivningserfaring fra en lignende stilling. Kendskab til sikringsbranchen vil være en fordel men vigtigst er, at du motiveres af at skabe de bedste løsninger for vore kunder ud fra en ærlig og troværdig dialog om deres sikringsbehov.

Telesikrings produktportefølje favner varierende kompleksitet, hvorfor det er vigtigt, at du er teknisk velfunderet med interesse for, hvordan vores produkter er opbygget og virker.

Derudover forventer vi at du:

  • Har et godt netværk
  • Er velformuleret i både skrift og tale samt mestrer dansk og engelsk
  • Flair for tal og brugen af IT-systemer
  • Har en ren straffeattest
  • Bor i København eller omegn

Din profil

Til vores landsdækkende team af sikringskonsulenter søger vi en udadvendt og resultatorienteret kollega med et skarpt blik for at levere kundetilpassede sikringsløsninger. Det er vigtigt for os, at du har en troværdig og seriøs tilgang til opgaver såvel relationer, og at du prioriterer at løbe stærkt, når det er nødvendigt.

Samtidig trives du med at arbejde selvstændigt, og du har en udpræget ordenssans samt evne til at strukturere din arbejdsdag.

Vi tilbyder

Et job med frihed under ansvar og en attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring. Til stillingen medfølger bilordning, telefon, iPad og firmatøj, så du er godt rustet til at løse dine selvstændige arbejdsopgaver med udgangspunkt fra privatadressen. Vi sørger naturligvis for god oplæring og mulighed for at udvikle dig. Du bliver en vigtig del af en sjov og travl hverdag blandt dygtige og engagerende kolleger.


Interesseret?

Ansøgningsfrist er d. 02.02 2018. Vi arbejder dog målrettet på at finde den rette kandidat, hvorfor vi afholder samtaler løbende - så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.

Ansøgning og CV sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærket ”Sikringskonsulent”. Angiv gerne hvor du har set jobannoncen i mailen.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Business Casper Eilerskov på tlf. 24 88 50 53

 

Om Telesikring A/S

Med en stor kundeportefølje og kontorer i henholdsvis Esbjerg, Ålborg, Rødekro, Nakskov og Alle-rød er Telesikring en af Danmarks største sikringsvirksomheder. Vi er landsdækkende med lo¬kale sikringsteknikere og konsulenter. Vi leverer alt inden for elektronisk sikring lige fra små alarman-læg til store integrerede løsninger med alarm, adgangskontrol, kameraovervågning, brand¬anlæg og DNA-sikring. Vi benytter altid nyeste teknologi og skræddersyr gerne løsninger til kunderne. Tele¬sikrings medarbejdere er under løbende uddannelse, der sikrer, at vi hele tiden er på forkant med markedets udvikling og de forsikringsmæssige krav. Vi lever af tilfredse kunder. Derfor er kun¬derne og deres værdier omdrejningspunktet for os og vores forretning.

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg SV
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov