+45 70 133 233

 

Telesikring er inde i en spændende udvikling, og vi søger derfor en serviceminded servicekoordinator til vores Service- og Produktafdeling i Esbjerg, som primært varetager kundehenvendelser i forbindelse med teknikerbesøg.

Ansvarsområde:

Som servicekoordinator er du ansvarlig for at yde en professionel service og support til både vores kunder og sikringsteknikere, og dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Koordinering af serviceopgaver
  • Kundesupport
  • Teknikersupport
  • Tekniske administrative opgaver

Din profil

Du er teknisk velfunderet med interesse for at servicere vores kunder og sikringsteknikere. Kendskab til sikringsbranchen vil være en fordel, men vigtigst er, at du er drevet af at levere den bedste support, hvor du tilgår alle opgaver med en professionalisme og omstillingsparathed, som gør, at vi hurtigt kan reagere.

Derfor søger vi en serviceminded og struktureret servicekoordinator, der er god til at kommunikere, og som arbejder fleksibelt både med egne opgaver og som sparringspartner for dine kolleger. Samtidig er det vigtigt, at du er en teamplayer, der trives med en travl hverdag med samarbejdsrelation til både kunder, sikringsteknikere og sælgere:

Derudover forventer vi at du:

  • Har min. 2-3 års erfaring som sikringstekniker el. lign – alternativt har du teknisk forståelse.
  • Har flair for IT – erfaring med bl.a. ITV, Milestone, AIA og ADK vil være en fordel.
  • Er velformuleret i både skrift og tale samt mestrer dansk og engelsk.
  • Har en ren straffeattest.
Vi tilbyder

En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling. Vores organisation er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i et team af engagerede og kompetente kolleger med reference til Service- og Produktchefen.

Stillingen er på 37 timer ugentligt, hvor arbejdstiden er placeret i tidsrummet kl. 6-16. Løn efter kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.


Interesseret?

Ansøgningsfrist er d. 23.02 2018. Vi arbejder dog målrettet på at finde den rette kandidat til stillingen, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning

Ansøgning og CV sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærket ”Servicekoordinator”. Angiv gerne hvor du har set jobannoncen i mailen

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Service- & Produktchef Lars Thomsen på tlf. 24 88 50 06.

 

Om Telesikring A/S

Med et stort antal kunder og kontorer i henholdsvis, Esbjerg, Rødekro, Ålborg, Nakskov og Allerød er Telesikring en af Danmarks største sikringsvirksomheder. Vi er landsdækkende med lokale sikringsteknikere og konsulenter. Vi leverer alt inden for elektronisk sikring lige fra små alarmanlæg til store integrerede løsninger med alarm, adgangskontrol, kameraovervågning, brandanlæg og DNA-sikring. Vi benytter altid nyeste teknologi og skræddersyr gerne løsninger til kunderne. Telesikrings medarbejdere er under løbende uddannelse, der sikrer, at vi hele tiden er på forkant med markedets udvikling og de forsikringsmæssige krav. Vi lever af tilfredse kunder. Derfor er kunderne og deres værdier omdrejningspunktet for os og vores forretning.

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg SV
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov