En ny alarmgeneration

Alarm og alarmsystem hos Telesikring

En alarm er ikke længere "bare" en billig alarm. De forskellige dele et sikringsanlæg består af, er ikke længere adskillelige dele, men alle forbundet i ét stort system - alle opkoblet til samme kontrolcentral, som har vågne medarbejdere, der er klar til at reagere hele døgnet, året rundt. Enhver virksomhed eller erhverv vil komme langt med blot en tyverialarm, men det vil sjældent være nok. En vellykket indbrudssikring handler om, at kunne sætte sig i tyvens sted og få vanskeliggjort enhver form for ulovlig adgang til virksomheden. Som totalleverandør inden for sikring og sikkerhed siden 1967, er vi meget kyndige og de bedste på området med alarm anlæg. Vi rådgiver gerne dig og din virksomhed i jagten på det mest effektive sikkerhedssystem, helt uforpligtende.

Bestil konsulentbesøg

Tryghed
Sikkerhedssystemets fornemmeste opgave er først og fremmest at sørge for, at du og virksomhedens ansatte føler jer trygge. Med moderne teknologi, serviceeftersyn og kontrolcentralen i ryggen, skaber vi et optimalt grundlag for jeres tryghed.

Kontrolcentral
Kontrolcentralen er i direkte kontakt med dit sikkerhedssystem døgnet rundt. De modtager signaler om alt, lige fra strømsvigt til indbrud, og politiet kontaktes direkte, hvis f.eks. flere af dine detektorer sender signaler samtidigt.

Service & eftersyn
Som totalleverandør inden for sikring og sikkerhed siden 1967, er vi meget opsatte på, at levere en fyldestgørende og optimal service. Vi sikrer, at dit sikkerhedssystem er opdateret og fuldt funktionelt, og tilbyder fordelagtige serviceaftaler, hvor din virksomhed er i centrum.

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Virkelyst 10, 9400 Nørresundby
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov