ADGANGSKONTROL - Telesikring

Adgangskontrolanlæg

Systemer til adgangskontrol afløser i stigende grad almindelige nøgler. Med et adgangskontrolsystem fra telesikring er det slut med bortkomne nøgler, og der vil fremover altid være styr på, hvem der lukkes ind i virksomheden – hvor, hvornår og hvor længe. Få kontrol over adgangen til din virksomhed med en moderne adgangskontrol, som lukker medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere ind og holder uønskede gæster ude.

HØJ SIKKERHED I DET DYNAMISKE ERHVERVSLIV
I moderne virksomheder, hvor mange mennesker har deres daglige gang, ligger udfordringen ofte i kombinationen af fleksibilitet og sikkerhed. Medarbejdere kommer og går på forskellige tidspunkter af døgnet, hvilket kræver et fleksibelt og dynamisk system. Samtidig er det altafgørende, at der altid er styr på, hvem der har adgang til området. Derfor er kontrolsystemer, som løbende kan skræddersys til brugerne, den foretrukne løsning for mange virksomheder. Med adgangskontrolløsninger fra telesikring er der desuden rige muligheder for at integrere systemet med virksomhedens øvrige sikkerhedsforanstaltninger. Med en integreret sikringsplatform kan adgangskontrol kombineres med bl.a. kameraovervågning, brandalarm og tyverialarm.


ADGANGSKONTROL SIKRER MOD INTERNT OG EKSTERNT TYVERI

Der findes et utal af brugertilpassede funktioner til enhver adgangskontrolløsning. Systemet kan bl.a. sættes op til automatisk at tilkoble alarmen uden for normal arbejdstid og have købetidsfunktion, så medarbejderne kan ’købe’ sig til ekstra tid i lokalerne uden for normal arbejdstid. Med indendørs adgangskontrol er der også mulighed for at administrere de ansattes eller gæsters adgang til lokaler og områder i virksomheden. Og med mange former for adgangskontrol kan dataene løbende udvindes. Derved bliver det nemt at danne sig overblik og se hvem, der har fået adgang hvornår.

 

DET MODERNE ADGANGSSYSTEM – HVOR GAMMELDAGS NØGLER ER PASSÈ

Telesikrings systemer til adgangskontrol rummer en lang række muligheder for brugertilpasning og standardisering. Gæster kan tildeles tidsbegrænset adgang, og systemerne kan betjenes med brikker, kort og pinkoder – eller kombinationer heraf, hvor der ønskes et øget sikkerhedsniveau. Skulle et nøglekort bortkomme, kan adgangen slettes øjeblikkeligt, hvorved bekymringer om, hvor nøglebrikken er havnet, helt kan elimineres. I forbindelse med etableringen af adgangskontrol kan telesikring også levere det nødvendige låsearbejde.

Med telesikrings adgangskontrol får ingen adgang til virksomheden uden først at være blevet godkendt af systemet. Det har aldrig været hverken lettere eller mere sikkert at håndtere, hvem der får adgang hvornår.

YALE - SIMPEL ADGANGSKONTROL

Yale Doorman udskifter den mekaniske lås og kan uden problemer monteres i de fleste døre. Yale er simpel adgangskontrol og tillader op til 8, enten inden- eller udendørs, døre i samme system. Et alarmspeak med dansk tale skræmmer indbrudstyven bort ved indbrudsforsøg.

UNILOCK

Unilock systemet er et 100 % dansk udviklet kvalitets­produkt, der udmærker sig ved at have decentral styring og en meget brugervenlig software. Unilock kan kombineres med enhver tyverialarm og systemet kan bl.a. programmeres til automatisk at fra- og tilkoble alarmen ved arbejdstids start og slut. Du opnår en ekstra høj sikkerhed med mulighed for at kombinere nøgleaflæsning og pin-kode. Panelet kan anvendes både inden- og udendørs og statuslamperne kan kombineres i farver. Den medfølgende online betjeningsflade giver et grafisk overblik over brugerudvalgte dele af installationens aktuelle driftstilstand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEN INTEGREREDE SIKRINGSPLATFORM

Sikkerhedsbranchen arbejder i stigende grad med platforme, der baserer sig på en fælles og overordnet systemfilosofi, hvor én og samme platform kan håndtere alle inputs og komponenter i sikkerhedssystemet. I praksis betyder det f.eks. at en alarm kan verificeres med videoovervågning, fra samme brugerflade. På den måde kan en virksomhed lettere tilpasse og betjene sikkerhedssystemet, og dermed nedbringe udgifter til drift og vedligehold.

 

LENEL – EN PRISBELØNNET SIKRINGSPLATFORM

Lenel OnGuard er en åben integreret sikringsplatform, der kan kombineres med andre typer åbne hardware og software, som f.eks. HR-databaser, CTS og MES. Som verdens mest udbredte og prisbelønnede sikkerhedssystem, kan Lenel bryste sig af kunder fra f.eks. Microsoft, Cisco og det amerikanske militær. Dette skyldes bl.a. at Lenel OnGuard kan bruges i meget stor skala, og et enkelt Lenel system kan således omfatte adskillige tusinde kameraer, kortlæsere, alarmzoner, brugere osv.

SKALÉRBAR PLATFORM OG LICENSAFTALE
Lenel OnGuard installeres altid i en fuld version, hvorefter adgangen til de forskellige funktioner tilpasses. Det betyder, at platformen altid kan skaleres i takt med virksomhedens udvikling og vekslende sikringsbehov. Afgiften til licensen justeres efter antal kortlæsere, kontaktpunkter og kameraer samt kompleksitet af systemet. Vi har mange års erfaring med Lenel , og vi ved at den integrerede sikringsplatform kan give jer et højt niveau af sikkerhed, som er fleksibel og udstyret med en intuitiv og moderne brugerflade.

Kontakt Lasse
Lasse er vores SMV salgschef.
Det første skridt mod den rigtige løsning for din virksomhed,
er forståelse for dine behov.
Lad Lasse fortælle, hvordan vi kan løse præcis jeres opgave