ADgangsKontrolanlĂŚg

Systemer til adgangskontrol afløser i stigende grad almindelige nøgler. Med et adgangskontrolsystem fra Telesikring er det slut med bortkomne nøgler, og der vil fremover altid vÌre styr pü, hvem der lukkes ind i virksomheden - hvor, hvornür og hvor lÌnge. Fü kontrol over adgangen til din virksomhed med en moderne adgangskontrol, som lukker medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere ind og holder uønskede gÌster ude.

Bestil konsulentbesøg

 

 

HØJ SIKKERHED I DET DYNAMISKE ERHVERVSLIV

I moderne virksomheder, hvor mange mennesker har deres daglige gang, ligger udfordringen ofte i kombinationen af fleksibilitet og sikkerhed. Medarbejdere kommer og gür pü forskellige tidspunkter af døgnet, hvilket krÌver et fleksibelt og dynamisk system. Samtidig er det altafgørende, at der altid er styr pü, hvem der har adgang til omrüdet. Derfor er kontrolsystemer, som løbende kan skrÌddersys til brugerne, den foretrukne løsning for mange virksomheder. Med adgangskontrolløsninger fra Telesikring er der desuden rige muligheder for at integrere systemet med virksomhedens øvrige sikkerhedsforanstaltninger. Med en integreret sikringsplatform kan adgangskontrol kombineres med bl.a. kameraovervügning, brandalarm og tyverialarm.

Gem

Der findes et utal af brugertilpassede funktioner til enhver adgangskontrolløsning. Systemet kan bl.a. sættes op til automatisk at tilkoble alarmen uden for normal arbejdstid og have købetidsfunktion, så medarbejderne kan ’købe’ sig til ekstra tid i lokalerne uden for normal arbejdstid. Med indendørs adgangskontrol er der også mulighed for at administrere de ansattes eller gæsters adgang til lokaler og områder i virksomheden. Og med mange former for adgangskontrol kan dataene løbende udvindes. Derved bliver det nemt at danne sig overblik og se hvem, der har fået adgang hvornår.

Fordele ved adgangskontrol:

   

Overflødiggør brugen af nøgler 

   

Gør det let og enkelt at administrere kort og koder 

   

Gør det muligt at udstede en tidsbegrÌnset adgang

   

Muliggør visitation vedrørende sikring mod internt tyveri

 

 

DET MODERNE ADGANGSSYSTEM – HVOR GAMMELDAGS NØGLER ER PASSÈ

Telesikrings systemer til adgangskontrol rummer en lang række muligheder for brugertilpasning og standardisering. Gæster kan tildeles tidsbegrænset adgang, og systemerne kan betjenes med brikker, kort og pinkoder – eller kombinationer heraf, hvor der ønskes et øget sikkerhedsniveau. Skulle et nøglekort bortkomme, kan adgangen slettes øjeblikkeligt, hvorved bekymringer om, hvor nøglebrikken er havnet, helt kan elimineres. I forbindelse med etableringen af adgangskontrol kan Telesikring også levere det nødvendige låsearbejde.

Med Telesikrings adgangskontrol für ingen adgang til virksomheden uden først at vÌre blevet godkendt af systemet. Det har aldrig vÌret hverken lettere eller mere sikkert at hündtere, hvem der für adgang hvornür.

 

Yale - simpel adgangskontrol

Yale - simpel adgangskontrol

Yale Doorman udskifter den mekaniske lüs og kan uden problemer monteres i de fleste døre. Yale er simpel adgangskontrol og tillader op til 8, enten inden- eller udendørs, døre i samme system. Et alarmspeak med dansk tale skrÌmmer indbrudstyven bort ved indbrudsforsøg. 

Adgangskontrol fra kr. 0,- i etablering

Unilock er et dansk-udviklet styrevÌrktøj til din alarm

Unilock

Unilock systemet er et 100 % dansk udviklet kvalitets­produkt, der udmÌrker sig ved at have decentral styring og en meget brugervenlig software. Unilock kan kombineres med enhver tyverialarm og systemet kan bl.a. programmeres til automatisk at fra- og tilkoble alarmen ved arbejdstids start og slut. Du opnür en ekstra høj sikkerhed med mulighed for at kombinere nøgleaflÌsning og pin-kode. Panelet kan anvendes büde inden- og udendørs og statuslamperne kan kombineres i farver. Den medfølgende online betjeningsflade giver et grafisk overblik over brugerudvalgte dele af installationens aktuelle driftstilstand.

Gem

 


 

Integreret sikkerhedsplatform

Den integrerede sikringsplatform

Sikkerhedsbranchen arbejder i stigende grad med platforme, der baserer sig pĂĽ en fĂŚlles og overordnet systemfilosofi, hvor ĂŠn og samme platform kan hĂĽndtere alle inputs og komponenter i sikkerhedssystemet. I praksis betyder det f.eks. at en alarm kan verificeres med videoovervĂĽgning, fra samme brugerflade. PĂĽ den mĂĽde kan en virksomhed lettere tilpasse og betjene sikkerhedssystemet, og dermed nedbringe udgifter til drift og vedligehold.

Den integrerede sikringsplatform kan hĂĽndtere sikringsformer sĂĽsom:

  • Adgangskontrol
  • VideoovervĂĽgning
  • Tyverialarm
  • Brandalarm

LĂŚs mere om vores andre integrerede sikringsplatforme:
Avigilon – Brugervenligt kamerasoftware
Nedap – Det totale system med et uendeligt antal brugere
Lenel – En prisbelønnet sikringsplatform

Lenel – En prisbelønnet sikringsplatform

Lenel OnGuard er en üben integreret sikringsplatform, der kan kombineres med andre typer übne hardware og software, som f.eks. HR-databaser, CTS og MES. Som verdens mest udbredte og prisbelønnede sikkerhedssystem, kan Lenel bryste sig af kunder fra f.eks. Microsoft, Cisco og det amerikanske militÌr. Dette skyldes bl.a. at Lenel OnGuard kan bruges i meget stor skala, og et enkelt Lenel system kan süledes omfatte adskillige tusinde kameraer, kortlÌsere, alarmzoner, brugere osv.

SkalĂŠrbar platform og licensaftale

Lenel OnGuard installeres altid i en fuld version, hvorefter adgangen til de forskellige funktioner tilpasses. Det betyder, at platformen altid kan skaleres i takt med virksomhedens udvikling og vekslende sikringsbehov. Afgiften til licensen justeres efter antal kortlÌsere, kontaktpunkter og kameraer samt kompleksitet af systemet. Vi har mange ürs erfaring med Lenel , og vi ved at den integrerede sikringsplatform kan give jer et højt niveau af sikkerhed, som er fleksibel og udstyret med en intuitiv og moderne brugerflade.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

 


Har du spørgsmül?

Tøv ikke med at ringe til os; vi stür klar med svar og mulige løsningsforslag til dig.


 

  70 133 233

mandag - torsdag kl. 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:30.

Bestil konsulentbesøg

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Virkelyst 10, 9400 Nørresundby
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov