Alarm-Apps er hurtigt blevet essentielle komponenter i sikringen af privatboligen. De gør det muligt betjene alarmsystemer, ligegyldigt hvor brugeren befinder sig. App’en har forskellige funktioner, afhængigt af de komponenter du har valgt at sikre boligen med. Disse funktioner kan bruges til at følge og kontrollere sikkerheden i dit hjem, men alarm-app’en kan også have andre praktiske anvendeligheder.

 

Vi hjælper dig godt på vej

Når montøren er ude og installere dit nye alarmsystem, hjælper han dig samtidigt med at downloade alarm-app’en på én enhed samt sørger for korrekt opsætning. Derudover får du udleveret en manual, så de andre familiemedlemmer let kan installere alarm-app’en.

 

FÅ GLÆDE AF DE MANGE FORDELE VED EN ALARM-APP

Kender du også den nagende fornemmelse, der melder sig, når man ikke er helt sikker på, om man nu huskede at slå alarmen til? Med en alarm-app skal du ikke spilde flere minutter af restaurantbesøget på at bekymre dig om dit hjems sikkerhed. Fra din smartphone kan du nemt betjene dit private alarmsystem og forsikre dig om, at alt ånder fred og idyl i hjemmet.

Med en fotodetektor som del af alarmpakken kan du endda selv få syn for sagen. Fotodetektoren tager nemlig billeder af dit hjem, som du til enhver tid kan gennemgå fra din alarm-app. Og når du senere på aftenen ruller ind i indkørslen, er det slut med at stresse over at skulle taste koden ind, før alarmen lyder. Med app’ens intuitive brugerflade har det aldrig været nemmere at holde hjemmet både sikkert og stressfrit.

 


Alarm app’en kan bl.a. bruges til:

 

 • Styring af alle sikkerhedsfunktioner
 • Til- og frakobling af alarmen
 • Deltilkobling
 • Se alarmlogs
 • Se billeder fra fotodetektor
 • Tage billeder med fotodetektor
 • Sende sms'er om alarmhændelser til udvalgte kontakter

UVENTEDE ANVENDELSESMULIGHEDER

Med en fotodetektor i alarmpakken kan du hurtigt afgøre, hvorvidt der reelt er tale om indbrud, hvis alarmen går fra dit hjem. Alle billeder fra fotodetektoren, kan du se via alarm-app’en – men du kan også selv tage billeder, hvis du f.eks. har behov for at tjekke, om alt er, som det bør være, mens du og familien er bortrejst. Fotodetektoren kan tage billeder, ligegyldigt om alarmen er tilkoblet eller ej.

Betjen din alarm via Telesikrings alarm-app

 

Vil du gerne sikre dig, at børnene er kommet hjem efter skole eller fritidshjemmet, alt imens du sidder på arbejde? Med alarm-app’en kan du hurtigt tjekke i loggen, om børnene har frakoblet alarmen. Du kan også fjernstyre adgangen til dit hjem, hvis f.eks. en håndværker skal lukkes ind i huset i løbet af dagen.

Gem

Gem


Download vores app

 1. Hent appen Crow Pro Alarm til telefonen
 2. Opret bruger
 3. Login med den oprettede bruger
 4. Tryk på + i højre hjørne for at tilknytte et nyt anlæg
 5. Udfyld felterne

 

Navn: F.eks. Hjem eller Sommerhus
Brugerkode: Din personlige kode (4 tal)
MAC-adresse: Blev udleveret på installationen
Remote kode: Blev udleveret på installationen

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Virkelyst 10, 9400 Nørresundby
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov