“Kulturen har virkelig grebet mig”: Mød vores nye sælger Xenia  

 

Hvordan er det at blive en del af telesikring? Vores Nyeste sælger på stammen, Xenia giver et indblik i sin vej ind i vores orange familie.  

-At lykkes med det jeg er ansat til. Jeg vil altid gerne lykkes uanset hvad jeg kaster mig ud i det sætter jeg en stor ære i.” 

 

Sådan lyder det fra telesikrings nyeste sælger Xenia, som ligger vægt på ønsket om en arbejdsplads med højt til loftet, hvor der er plads til fleksibilitet, gode relationer og støtte fra sine kollegaer samt nærmeste leder.  

 

Xenia er en energifyldt, glad og udadvendt person og så er hun for nuværende vores eneste kvindelige sælger. 

 

Hos telesikring har vi interviewet Xenia for at blive klogere, på hvorfor hun valgte at søge en stilling hos os, og hvordan den første tid har været. 

 

Den rette Kandidat 

Det var en veninde der i sin tid anbefalede Xenia vores sælger-stilling. Veninden havde set, at vi søgte sælgere til Fyn og Langeland, så Xenia greb chancen og sendte en ansøgning afsted. Det gav pote. Hun blev valgt ud fra bunken af ansøgere og videre i rekrutteringsprocessen.  

 

Efter Jobsamtalen forlod hun mødet med en god mavefornemmelse, og blev mere tændt på jobbet.   

Jeg fik et klart indtryk af, hvad jeg skulle være forberedt på, og hvilken type arbejde det var, da de havde brug for noget selvstændighed, noget drive og noget gå-på-mod. 

 

Xenia var den helt rette kandidat til stillingen, og derfor kunne vi med glæde ønske hende velkommen hos vores orange familie. 

 

Imødekommende og varm kultur 

I opstarten har hun haft nogle dage på kontoret i Esbjerg, hvor hun har fået muligheden for at møde hendes nye kollegaer og mærke den stærke familiære kultur.  

– Jeg har aldrig oplevet at blive taget så varmt imod, som hos telesikring. Både dem, jeg har mødt på lokationerne, har været super søde, men også kollegaer, som jeg endnu ikke har mødt, har rakt ud og sagt velkommen og opfordret til, at jeg tager kontakt til dem, hvis jeg har brug for hjælp. En overvældende oplevelse, og jeg fornemmer allerede en meget imødekommende og varm kultur. Siger hun.  

 

Netop det kollegiale er noget hun lægger vægt på ved en arbejdsplads, fortæller Xenia 

– Det sociale aspekt har altid været vigtigt for mig. Jeg er udadvendt og vil gerne have en god omgangskreds på mit arbejde. Derudover søgte jeg efter et sted med stærk modenhed og professionalisme i organisationen, hvor man har fuld tiltro til, at de ansatte kan performe, hvis rammerne er på plads.  

 

-Så ville du selv anbefale andre at søge ind til telesikring?  

– “Ja! Jeg har allerede opfordret mit netværk til at søge imod telesikring, hvis de har brug for nye udfordringer. Jeg er stadig ny, og alt er spændene og svært, og det skal jeg vænne mig til, men alene på baggrund af den hjælp og sparring, jeg oplever og en kultur, der virkelig har grebet mig.” 

 

Kunne du også tænke dig at blive en del af en stærk kultur? Tjek vores ledige stillinger på  Jobs

Andre artikler

Hent flere ned

downArrow