SD SIKRING BLIVER EN DEL AF TELESIKRING - Telesikring

SD SIKRING BLIVER EN DEL AF TELESIKRING

Efter moden overvejelse har Søren Rasmussen og Christian Mose valgt at sælge SD Sikring i Haderslev til Danmarks største privatejede sikringsvirksomhed, telesikring fra Esbjerg.

“Det har længe været vores ønske at kunne tilbyde vores kunder endnu bedre oplevelser gennem et større og mere nationalt service-setup. telesikring er en landsdækkende virksomhed, der passer enormt godt til os i kraft af deres kundefokus, ordholdenhed, kompetence og sortiment”, siger Søren Rasmussen.

Begge ejere samt deres medarbejdere bliver en del af telesikring.

“Vi har selvfølgelig et ønske om, at de nuværende kunder i SD Sikring fortsat bliver serviceret mindst lige så godt, som de er vant til. Jeg er ikke i tvivl om, at det er vores nye kolleger de bedste til at sikre”, siger tidligere adm. direktør Lars Andreasen fra telesikring. Han understreger desuden, at både Søren Rasmussen og Christian Mose betragtes som vigtige deltagere i den forandringsproces, som telesikring gennemgår i øjeblikket.

Om telesikring

telesikring har i mere end 50 år sikret store og små virksomheder og er i dag Danmarks største danskejede sikringsvirksomhed. Med kontorer i henholdsvis Aalborg, Esbjerg, Rødekro, Nakskov og Allerød leverer telesikring skræddersyede sikringsløsninger både lokalt og nationalt.

Læs mere om telesikring: Her

Andre artikler

Hent flere ned

downArrow