Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Komplet sikring
i hele landet

Telesikring leverer skræddersyede sikringsløsninger til private og erhverv. Vi tror på den tætte dialog og professionelle sparring, så du som kunde får den helt rigtige løsning fra starten.

Har du brug for akut hjælp? Ring til os.
Vi sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

tlf. 70 133 233

Løsninger tilpasset jeres behov

Leder du efter en tyverialarm? En komplet, skræddersyet sikringsløsning? Eller noget indimellem? Hos os får du produkter og løsninger, der er tilpasset dit behov. Uanset om du skal sikre dit private hjem, din virksomhed eller et nyt, stort byggeri, har vi løsningen til dig.

Hvorfor vælge Telesikring?

Vores succes bygger på stærke værdier

Tæt Samarbejde
Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår.
Kvalitetsprodukter
Vi arbejder med markedets bedste produkter og tilpasser dem til jeres behov. Vi har langvarige partnerskaber med vores leverandører, hvilket sikrer jer holdbare løsninger.
Stor erfaring

Vi har mere end 50 års erfaring inden for sikkerhedsbranchen. Vores dygtige medarbejdere har fokus på solidt håndværk, yder god service hver dag, og tilfredsheden blandt vores kunder er høj.

Den rigtige løsning
I Telesikring sikrer vores høje faglige standard en løsning, som er skræddersyet til jeres behov. Med vores viden og kompetencer hjælper vi jer med at opnå den helt rigtige løsning.

Cases

Hver dag hjælper vi kunder med at finde den bedste sikringsløsning, så de kan føle sig trygge. Se her, hvad vi har gjort for andre.

Få et skrædder-
syet tilbud

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for dig er at klarlægge dit behov. Udfyld formularen, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen. Så kontakter en af vores sikringskonsulenter dig snarest muligt.
Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?