TELESIKRING INDGÅR PARTNERSKAB MED AMAG TECHNOLOGY - Telesikring

TELESIKRING INDGÅR PARTNERSKAB MED AMAG TECHNOLOGY

telesikring indgår samarbejde med AMAG Technology, der med softwareplatformen Symmetry leverer en integreret sikringsplatform, der gør det muligt at samle alt fra adgangskontrol og videoovervågning til gæsteregistrering på én samlet platform.

“At telesikring bliver forhandler og samarbejdspartner på AMAG Technology’s Symmetry-platform, kommer både vores nuværende og fremtidige kunder til gode. Vi kan med samarbejdet tilbyde kvalificeret og professionel service på sikringssystemer, der allerede er tilknyttet AMAGs platform og kan samtidig tilbyde platformen på vores sikringsløsninger fremadrettet,” siger Salgschef i Telesikring Projects, Michael Struwe.

Et moderne sikringssystem består i dag af flere forskellige dele, produkter og løsninger. Derfor arbejder telesikring i stigende grad med platforme, der baserer sig på én overordnet systemfilosofi: En samlet platform, der kan håndtere alle sikkerhedssystemets forskellige dele.

“En af fordelene ved at samle sikringssystemets løsninger i en platform som Symmetry er, at man får et større og bedre overblik over de forskellige dele af ens sikringsløsning og derved nemmere opdager uregelmæssigheder,” fortæller Michael Struwe.

 

EN INTEGRERET SIKRINGSPLATFORM SKABER ØGET SIKKERHED OG REDUCERER OMKOSTNINGER

Særligt større virksomheder og virksomheder eller organisationer med mange faciliteter har glæde af en integreret sikringsplatform. Platformen øger sikkerheden og reducerer omkostningerne, fordi driftspersonalet og de sikkerhedsansvarlige ikke længere skal agere i og holde øje med driften i mange forskellige systemer.

“Den eller de sikrings- og driftsansvarlige i en virksomhed får nemmere ved at styre sikkerhedssystemet, sikringsbehovet og den interne sikkerhed gennem en integreret platform. Det optimerer deres arbejdsgange og kan minimere risikoen for, at der opstår sikkerhedsbrister, fordi man fx kun har fået slettet en medarbejder i ét system og ikke et andet, eller fordi man ikke har overblik over dagens gæster,” uddyber Michael Struwe..

Om AMAG Technology

AMAG Technology leverer sikkerhedsmanagement-løsninger under brandet Symmetry, der giver brugerne en omfattende end-to-end softwareplatform, hvor brugerne kan styre alle deres sikkerhedsbehov.

Læs mere om AMAG Technology og Symmetry-platformen på https://www.amag.com/.

Andre artikler

Hent flere ned

downArrow