Avigilon - brugervenligt betjeningssoftware


Avigilon kamerasoftware

Avigilon er et brugervenligt og skalérbart stykke betjeningssoftware, som anvendes til at afspille videosekvenser og styre kameraer og adgangskontrollæsere. Virksomhedens sikkerhedsteam vil drage stor nytte af den intuitive platform, med HD-videoovervågning og Avigilons særlige High Definition Stream Management, som sikrer komplet billedintegritet, med en komprimering der er så tæt på originalkvaliteten som muligt.

Brugervenlighed i højsædet

Softwaren har mange funktioner og forskellige muligheder for kontrol af videoovervågningen - men det betyder ikke at det er vanskeligt at bruge. Platformens brugernavigation er nemlig meget lig de brugerflader enhver medarbejder og privatperson efterhånden kender, når der skal arbejdes med it.

 

Tidslinjer og zoom

Brugere af Avigilon har fuld kontrol og kameraer og optaget videoovervågning, som bl.a. kan afspilles i forskellige hastigheder – og både forlæns og baglæns. Har man behov for at se nærmere på nogle detaljer, kan der let zoomes på billedet vha. musens scroll-funktion eller ved at markere området i billedet. Scroll-funktionen kan også anvendes til at navigere på tidslinjen, som giver brugeren et intuitivt overblik over tidsforløbet.

 

Søgefunktion og eksport af optagelser

Selv ved søgning over en længere tidsperiode, kan brugeren hurtigt og enkelt søge i videooptagelser. Søgeresultatet kommer frem omgående, hvorefter det er muligt, at eksportere videosekvenser fra op til flere kameraer, sammen med en fri Avigilon Media Player. Dette kan være en gavnlig funktion hvis der eksempelvis skal samarbejdes med politi, i forbindelse med efterforskning af begået kriminalitet, hvorved bevismateriale i form af videooptagelser let kan afleveres. Størrelsen af en eksporteret videofil kan let tilpasses det valgte medie, som f.eks. en standard DVD eller CD-ROM.

 

Både online og lokal brugerflade

Avigilons betjeningssoftware findes både som en webbaseret klient, men også som en almindelig klient-software, der installeres lokalt. Den webbaserede klient har nøjagtigt samme funktioner, som den installerede version. Der udsendes løbende opdateringen til systemet, som automatisk spørger brugeren om, hvorvidt man ønsker at opdatere. Alle opdateringer er gratis og tilgængelige online. Både iOs og Android enheder kan også vise og betjene kameraer fra Avigilon overvågningssystemet via WiFi eller 3G.

Gem

Gem

 


Interesseret?

Vejen til Avigilons  betjeningsplatform og tilhørende overvågningssystem starter med en dialog sammen med en af vores dygtige konsulenter. Kontakt Telesikring, så arrangere vi et møde med din personlige og lokale konsulent.


 

  70 133 233

mandag - torsdag kl. 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:30.

Bestil konsulentbesøg

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Virkelyst 10, 9400 Nørresundby
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov