DNA-sikring

DNA-sikring med unikke DNA-koder er et effektivt kriminalteknisk våben mod indbrud og andre forbrydelser. Med usynlig DNA-mærkning vil mærkede værdigenstande altid kunne identificeres. Og med den tydelige skiltning gøres tyvene opmærksomme på, at alle værdigenstande er mærket med det moderne sikringssystem. Resultatet? Antallet af indbrud styrtdykker. Det er såre simpelt at mærke sine værdier med DNA-koden, og selve væsken er harmløs for alle andre end den kriminelle.

Bestil konsulentbesøg

 

 

MODERNE TEKNOLOGI HAR DOKUMENTERET EFFEKT

Forsøgsordninger i indbrudsplagede områder viser med al tydelighed, at DNA-sikring er en særdeles effektiv teknik. Og så kan den tilmed benyttes i både det præventive og opklarende arbejde. Den præventive effekt skyldes, at potentielle indbrudstyve frygter skiltning med DNA-mærkning. Teknologien har et overordentligt stærkt omdømme, og derfor er tyvene klar over, at DNA-sporet ikke bare kan vaskes væk og er svært at undslippe. Det mindsker simpelthen sandsynligheden for at slippe godt fra et indbrud, og derfor vælger tyvene ofte DNA-sikrede bygninger fra. Skulle det lykkes at slippe væk med tyvekosterne, vil et UV-lys altid kunne afsløre, at en genstand er mærket med DNA-sikringen. Hver væske har selvfølgelig sin egen unikke DNA-signatur, som altid vil føre tilbage til værdigenstandenes ejer.

Gem

Gem

Gem

DNA mærkningskit
Mærk værdifulde genstande med en usynlig DNA væske, som indeholder en unik og sporbar DNA kode. Når først DNA’en er påført, kan den hverken vaskes eller slides af. Væsken er kun synlig, når mærkningen udsættes for UV-lys. DNA Mærkningskittet fås til mærkning af 100, 500 eller 1000 genstande.

Kontakt os

DNA spray kit
Den usynlige DNA spray på dåse, har samme effekt som DNA væsken. Sprayen er ideel til DNA mærkning af større og/eller ujævne overflader og materialer, og kan bruges som tyverimærkning af metal, byggemateriel og maskiner.

Kontakt os

DNA spraysystem
Spraysystemet kan tilsluttes alle eksisterende alarmsystemer og aktiveres af en udløst alarm eller ved manuel aktivering af panikknappen. Systemet monteres ved indgangspartier, således at DNA sprayen fordeles udover den ønskede røver eller indbrudstyv.

DNA tågevæske
Udskift den sædvanlige tågevæske i din SmokeCloak tågekanon med DNA tågevæske. Du får samme dækkende tåge og samtidigt unik DNA mærkning af samtlige objekter i det pågældende lokale. DNA’en kan fungere som bevismateriale ved opklaring af forbrydelser eller til sporing af stjålne genstande og materialer.

DNA produkterne indeholder rigtig DNA, men refereres til som syntetisk, for at skelne det fra menneskelig DNA. Produkterne består af en streng af unikke kombinationer af adenin, cytosin, guanin og thymin. Det syntetiske DNA er langt mere robust end det menneskelige DNA, da det er kortstrenget.

DNA kodens detaljer opbevares i en sikker database, så koden fundet på et objekt eller en person kan identificeres og spores tilbage til den specifikke ejer eller position.

DNA sikring - det videnskabelige våben mod kriminalitet

 

 


 

 

KNÆK KODEN MED DNA-SIKRING

DNA-sikring og -mærkning af din virksomheds inventar kan udføres med flere forskellige løsninger, som alle indeholder en unik DNA-kode. Og koderne kan bruges til at mærke og spore både materielle værdier og kriminelle. Hver kode brugt i DNA-sikringsprodukterne er fuldstændig unik, således at hvert enkelt mærknings-kit og spraydåse, vi leverer, har dets eget kriminaltekniske signatur. Og DNA-væsken gør ikke skade på hverken mennesker, miljø eller de ting, der mærkes. Skal sikringsløsningen have flere strenge at spille på, kan DNA-sikring desuden nemt integreres med eksempelvis en tyverialarm, kameraovervågning eller vores øvrige løsninger til erhvervsbrug.

 

DET VIDENSKABELIGE VÅBEN I KAMPEN MOD KRIMINALITET

Den videnskabelige tilgang til kriminalitetsbekæmpelse aftvinger respekt i de kriminelle miljøer. DNA-teknologi har både har renset uskyldigt fængslede og fået utallige forbrydere anbragt bag tremmer, og nu er den blevet tilgængelig for andre end politiets kriminaltekniske eksperter. DNA-teknologi er kendt som et uhyre effektivt middel i bekæmpelsen af kriminalitet. Det enorme omdømme, teknologien har, gør den til et særdeles effektivt forebyggende middel, og når uheldet først har været ude, sikrer den unikke DNA-kode, at tyvekoster altid vil pege tilbage på deres retmæssige ejere.

 

 


DNA sikring - kort og godt

Dine fordele

  
  • Identificer en mærket indbrudstyv
 
  • Bevismateriale ved røveri
 
  • Spor stjålne værdier
 
  • Forebyg indbrud med de præventive DNA skilte


DNA væsken

 
  • Kan ikke vaskes og slides af objekter
 
  • holder op til 21 dage på mennesker, i takt med at døde hudceller skiftes
 
  • kan spores med UV-lys, men er eller fuldstændig usynlig for det menneskelige øje

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Virkelyst 10, 9400 Nørresundby
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov