Professionelle og certificerede alarmer

Professionelle og certificerede alarmer

Telesikring har et stort udvalg af tyverialarmer, så vi med sikkerhed kan møde enhver virksomheds sikringsbehov.
TV overvågning gør det muligt at følge med døgnet rundt

Følg med hele døgnet

TV overvågning øger både medarbejdernes og kundernes tryghed. Det er samtidigt, at kameraovervågning virker præventivt i forhold til både tyveri og hærværk.
Administrer adgang til din virksomhed

Administrer adgang til virksomheden

Adgangskontrol gør det muligt fra centralt hold at administrere, hvem der har adgang til hvilke områder og lokaler og i hvilke tidsrum.
Skjul værdifulde materialer og varer med hvid tåge

Hvad du ikke kan se, kan du ikke stjæle!

Gør arbejdet umuligt for indbrudstyven. Skjul værdifulde materialer, varer og andre ejendele med en uigennemsigtig hvid tåge.
Brandsikring - stop branden før den breder sig

Stop branden før den spreder sig

Opdag en begyndende brand ved røg eller varme, før branden opstår og udvikler sig til en katastrofe for din virksomhed.
Lokale vagter - stort lokalt kendskab

Lokale vagter

Vi har allieret os med en række lokale vagtselskaber med et stort lokalt kendskab, så vi kan tilbyde kunden den bedste service.
Synligheden af metalgitre og låse har en stor signalværdi

Virksomhedens fysiske værn

Mekanisk sikring er en virksomheds fysiske værn imod indbrud. Synligheden af metalgitre og låse har en stor signalværdi og en god præventiv effekt.
Unik og sporbar DNA mærkning af værdier

Unik og sporbar DNA mærkning af værdier

Identificér en mærket indbrudstyv, røver, værdier og materialer med DNA sikring.
Direkte kontakt ved hjælp af ét tryk

Direkte kontakt ved hjælp af ét tryk

Ved et enkelt tryk kan medarbejderen komme i direkte kontakt med kontrolcentralen, som kan høre hvad der foregår på stedet samt tale med vedkommende, hvis behovet er der.

I mere end 50 år har Telesikring leveret alarmsystemer til erhverv. Og den dag i dag, leverer vi stadig alarmer med markedets nyeste teknologi.
Med vores alarmsystemer kan I løbende udbygge systemet med yderligere funktionalitet. Det kan eksempelvis være en kombination af både adgangskontrol, DNA-sikring og kameraovervågning eller komponenter som brandsikring og fysisk, mekanisk sikring. Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov, og sammensætter en løsning som effektivt dækker jeres behov.

Efter et halvt århundrede i sikringsbranchen ved vi, at der kan være forskel på sikringsbehovet alt efter hvilken branche I beskæftiger jer med. Der er stor forskel på, om det eksempelvis er en virksomhed inden for detail eller industri, der skal sikres. Uanset jeres branche, har vi en løsning som sikrer jeres virksomhed bedst muligt.

Vores erfarne konsulenter har en stor viden om alarmer til erhverv. Med denne viden i baghånden, kan I sammen vælge de komponenter, som sikrer jeres virksomhed og gør jeres medarbejdere trygge. Skulle jeres behov ændre sig i takt med at virksomheden vokser, så tilpasser vi løbende systemet.

Vi har kontorer fordelt i hele Danmark. Det betyder, at vores sikringskonsulenter altid har et stort lokalt kendskab. Det mener vi nemlig, er nødvendigt, for at kunne rådgive om sikringsløsninger der passer til jeres virksomhed og forholdene i jeres lokalområde.

Vores erhvervsalarmer er tilkoblet vores politigodkendte kontrolcentral. Kontrolcentralen er bemandet døgnet rundt, og vagtassistenterne sidder klar, hvis alarmen skulle gå. Derfor kan I altid kan forvente en hurtig reaktion på jeres alarm.

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Virkelyst 10, 9400 Nørresundby
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov