(JOB) HIGH RISK SIKRINGSTEKNIKER TIL STORKØBENHAVN - Telesikring

High risk sikringstekniker til storkøbenhavn

Vil du arbejde med sikkerhed og bidrage til at skabe tryghed hos vores kunder? Har du el-teknisk flair, og trives du med selvstændige arbejdsopgaver? Og vil du være en del af et stærkt fagligt og kollegialt sammenhold? Så er du måske vores kommende kollega til vores projektafdeling i Storkøbenhavn.

Telesikring har gennem mere end 50 år passet godt på danske virksomheder og hjem. Med fokus på den gode kundeople­velse og et højt sikringsfagligt niveau har vi skabt os en position som én af Danmarks største sikringsvirksom­heder. Det har du nu mulighed for at blive en del af.

I vores projektafdeling arbejder vi med sikrings- og overvågningsløsninger til vores kunder med høje sikringskrav, og vi er blandt de virksomheder i Danmark, der har størst erfaring i integrerede sikringssystemer. I en tæt og kontinuerlig dialog med kunderne udvikler vi innovative og avancerede sikringsløsninger af høj kvalitet tilpasset den enkelte kunde. Projektafdelingen er kendetegnet ved at have et tillidsfuldt og fortroligt samarbejde med de største af vores kunder – såvel private som offentlige.

Ansvarsområde
Som sikringstekniker i vores projektafdeling kommer du til at arbejde med installation og service af sikringsanlæg hos de største af vores erhvervskunder. Du bliver tilknyttet vores kontor i Allerød og skal med udgangspunkt fra din egen privatadresse udføre følgende opgaver:

  • Installation og service af vores integrerede og netværksbaserede sikrings- og overvågningssystemer samt gennemførelse af fejlfinding
  • Programmering og idriftsættelse af sikringsanlæg primært inden for videoovervågning og adgangskontrol sammen med vores projektledere

Din profil
For at få succes i jobbet forestiller vi os, at du er teknisk velfunderet med erfaring fra en lignende stilling, samtidig med at du har et godt branche- og produktkendskab inden for sikringsområdet.

Med udgangspunkt heri forventer vi, at du:

  • Har en sikringsteknisk baggrund med solid erfaring inden for installation
  • Er fagligt dygtig – kendskab til IP-baserede sikringsanlæg vil være en fordel
  • Har kørekort og kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder
En udfordrende og spændende stilling med ansvar og mulighed for at påvirke din hverdag i en veletableret virksomhed i vækst. Du bliver en del af et godt og innovativt arbejdsmiljø, og du vil indgå i et team af engagerede og kompetente medarbejdere.

Vi tilbyder en god fast løn, som modsvarer dine kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.

Interesseret?
Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat til stillingen. Vi afholder derfor løbende ansættelsessamtaler, så tøv endelig ikke med at sende din an­søgning til os via ansøgningsformularen på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Project & Ressource Manager Michael Rohrberg Chrestensen på tlf. 24 88 50 66