(JOB) SALGSKONSULENT TIL PROJEKTSALG AF STØRRE SIKRINGSLØSNINGER - Telesikring

Salgskonsulent til projektsalg af større sikringsløsninger

Brænder du for at beregne tilbud samt designe og sælge integrerede sikringsløsninger af høj kompleksitet? Vil du være bindeleddet mellem os og vores kunder, som tæller nogle af de største og mest spændende danske og udenlandske virksomheder? Er du klar på at bidrage til at styrke vores markedsposition inden for Hostede og Cloud baserede sikringssystemer? Så er det dig, vi leder efter til at varetage stillingen som vores nye salgskonsulent i Telesikring.

Vi har gennem mere end 50 år passet godt på danske virksomheder. Med fokus på den gode kundeoplevelse og et højt sikringsfagligt niveau har vi skabt os en position som én af Danmarks største sik­ringsvirksom­heder. Den position vil vi gerne styrke yderligere, og ambitionen er, at væksten skal accelereres. Til vores projektafdeling i Allerød søger vi derfor en kompetent salgskonsulent med et kommercielt mindset.

Projektafdelingen er kendetegnet ved at have et tillidsfuldt og fortroligt samarbejde med de største af vores kunder – både private og offentlige. I en tæt og kontinuerlig dialog med kunderne udvikler vi innovative og avancerede sikringsløsninger af høj kvalitet tilpasset den enkelte kunde.

Ansvarsområde
Som salgskonsulent vil du få en bred opgaveportefølje, og du kommer til at spille en central rolle ift. vores salg og tilbudsberegning i et voksende sikringsmarked.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Design, beregning og projektering af store tekniske sikringsprojekter, herunder TVO, ADK og AIA
  • Prisindhentning af evt. leverancer fra underentreprenører
  • Afholdelse af kundemøder, afdækning af kundebehov og præsentation af løsninger
  • Vedligeholdelse af eksisterende kunderelationer
  • Identifikation, segmentering og prioritering af nye kundeemner samt opsøgende projektsalg

Fælles for opgaverne er, at du bliver ansvarlig for at forestå den fortsatte udvikling af salget og tilbudsberegningen af netværksbaserede sikringsløsninger i Danmark. Med udgangspunkt fra kontoret i Allerød får du til opgave at sælge og strukturere samt styrke og udvikle vores projektering og tilbudsberegning.

Teknisk og kommercielt drive
For at få succes i stillingen skal du motiveres af at være omdrejningspunktet mellem vores kunders ønsker og behov samt vores skræddersyede sikringsløsninger. Med handlekraft, vedholdenhed og detaljeorientering skal du være den drivende kraft, der sætter rammerne for samarbejdet, holder dialogen og følger opgaven til dørs. Vi værdsætter personligt engagement, kvalitet og det seje træk mere end hurtige eksplosioner.

Vi lægger vægt på, at du er selvstændig, nytænkende og kundeorienteret. Det betyder, at du er opdateret på tendenser i markedet og evner at omsætte det til løsninger, der skaber tryghed for vores kunder. Med åbenhed lytter du til kundernes ønsker samt rådgiver og udfordrer deres behov, så de med din ekspertise får netop den sikringsløsning, som passer til de­res forretning.

Vi forventer, at du er velformuleret i både skrift og tale på dansk og engelsk, og at du kommunikerer godt på alle niveauer. Vi forventer derudover, at det falder dig naturligt at arbejde struktureret, resultatorienteret og ansvarsfuldt med dine opgaver og dit forretningsområde. Det er vigtigt, at du formår at bevare overblikket og fastholde en løsningsfokuseret tilgang til arbejdet.

Der kan være flere indfaldsvinkler til stillingen. Du kan f.eks. have en baggrund inden for salg af software løsninger, som tekniker, ingeniør, kommunikationstekniker, installatør eller lignende. Vigtigst er dog, at du har en god teknisk forståelse, og at du ønsker at udvikle dit kommercielle fokus. Erfaring med komplekse sikringssystemer samt salg, rådgivning og/eller projektering heraf er desuden en fordel.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en veletableret virksomhed i udvikling, hvor du får frihed under ansvar og dermed har gode muligheder for selv at påvirke og udvikle stillingen.

Du kommer til at indgå i et team med engagerede og kompetente kollegaer, og du vil referere til Projekt- og Salgschefen for vores projektafdeling.

Stillingen er på 37 timer ugentligt med løn efter kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedsforsikring og bilordning.

Interesseret?
Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat til tiltrædelse hurtigst muligt, så tøv en­delig ikke med at sende din ansøgning til os via ansøgningsformularen på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Projekt- og Salgschef Michael Struwe på tlf.: 20 98 46 68.