(JOB) SIKRINGSTEKNIKER TIL SERVICE & EFTERSYN I ESBJERG OMRÅDET - Telesikring

Sikringstekniker til service &eftersyn i Esbjerg området

Vil du arbejde med sikkerhed og bidrage til at skabe tryghed hos vores kunder? Har du el-teknisk flair, og trives du med selvstændige serviceopgaver? Og vil du være en del af et stærkt fagligt og kollegialt sammenhold?

Telesikring har gennem mere end 50 år passet godt på danske virksomheder og hjem. Med fokus på den gode kundeople­velse og et højt sikringsfagligt niveau har vi skabt os en position som én af Danmarks største sikringsvirksom­heder. Det har du nu mulighed for at blive en del af.

Ansvarsområde
Som sikringstekniker kommer du til at arbejde med at styrke vores ser­vice og eftersyn på AIA-, ADK- og ABA-installationer for vores kunder i Esbjerg området, som primært er erhvervskunder. Du vil blive tilknyttet servicekontoret i Esbjerg og skal med udkørsel fra egen hjemmeadresse udføre:

  • Service og eftersyn på eksisterende anlæg
  • Rådgivning til nye og eksisterende kunder

Fælles for opgaverne er, at du som en naturlig del af din arbejdsdag tager ansvar og leverer kvalitetsløsninger til den aftalte tid.

Din profil
For at få succes i jobbet forventer vi, at du har en baggrund som elektriker, el-installatør, elektromekaniker el.lign. med erfaring inden for AIA- og ABA-sikringsløsninger, og at du kan fremvise kørekort og straffeattest.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er udadvendt og serviceminded i din kontakt med kunder
  • Arbejder selvstændigt, struktureret og trives i en travl hverdag
  • Er pålidelig og har en kvalitetsbevidst tilgang til opgaveløsningen
  • Har bestået AMU-kurserne Sikring 1+2
  • Bor i Esbjerg området af hensyn til opgavernes placering

Vi tilbyder
En udfordrende og spændende stilling med mulighed for at påvirke din hverdag i en veletableret virksomhed i vækst. Du bliver en del af et godt arbejds­miljø, hvor fællesskab og faglighed er i højsædet hos dine engagerede kolleger.

Vi tilbyder en god fast løn, som modsvarer dine kvalifikatio­ner.

Interesseret?
Vi arbejder målrettet på hurtigst muligt at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor samtalerne afholdes løbende – så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte serviceleder Thomas Bang på tlf.: 24 88 50 74.