Kameraovervågning

TV- og KameraOvervågning

Med tv- og kameraovervågning sikrer du effektivt din virksomhed og skaber samtidigt tryghed for både dine kunder og medarbejdere. Tv- og kameraovervågning har en dokumenteret præventiv effekt i forhold til både tyveri og hærværk og er derfor en vigtig komponent i både små og store virksomheders sikringsstrategier.
Video-overvågning har flere vigtige funktioner, når det handler om at sikre din virksomhed. Det giver dig mulighed for at overvåge virksomheden på alle tidspunkter af døgnet, og derfor kan enhver mistænkelig aktivitet hurtigt tjekkes og afværges. Samtidig har videoovervågning en stærk og dokumenteret præventiv effekt. Kameraerne har i sig selv en afskrækkende effekt på de fleste kriminelle, og derudover skilter Telesikring tydeligt med, at virksomheden er overvåget. Det betyder større risiko for potentielle tyve og kan i mange tilfælde føre til, at de helt opgiver deres forehavende.


 

KAMERAOVERVÅGNING SIKRER DIG MOD AL UØNSKET AKTIVITET

Tv- og kameraovervågning spiller også en vigtig rolle, såfremt et indbrud alligevel finder sted. I de tilfælde, hvor en forbrydelse er sket, kan et overvågningssystem lette politiets opklaringsarbejde betragteligt. I en eventuel retssag kan kameraovervågning indgå som en betydelig del af bevismaterialet og udgøre forskellen på, om det er muligt at opklare tyveriet eller ej. Er gerningsmændene først blev fanget af kameraets linse, er overvågningsbilleder en af de bedste former for bevismateriale mod dem. Overvågningen kan ikke kun bruges i tilfælde af tyveri, men også til at opklare fejl ved vareleveringer eller påkørsler af personer eller materialer. Samtidig kan virksomheden følge med i og undersøge enhver form for uønsket aktivitet eller færden på virksomhedens område. Det giver mulighed for handle i tide og sikre virksomheden mod alle former for risici. Tv- og kameraovervågning af virksomheden øger derfor trygheden for både ejeren, medarbejderne og kunderne. Ønskes en skræddersyet sikringspakke, kan overvågning nemt integreres med eksempelvis en tyverialarm eller vores øvrige løsninger til både privat og erhvervsbrug.

 

Bestil konsulentbesøg

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Tv-overvågning, også kaldet CCTV, gør det muligt for brugeren at følge med i alle tænkelige situationer og hændelser rundt om og i virksomheden på alle tidspunkter af døgnet. Og det er vigtigt i forhold til at sikre både virksomhedens værdier og de ansattes velbefindende. Kameraovervågning kan nemlig øge tryghedsfølelsen blandt medarbejderne væsentligt. Derfor er et overvågningssystem ikke bare til gavn i forhold til opklaring af ulovligheder. Det kan samtidig også være en stor hjælp i det daglige arbejde, have stor præventiv effekt og bidrage til et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

 

   


Præventiv effekt

   


Bevismateriale ved røveri og indbrud

   


Kontrol, dokumentation og opklaring af fejl

HIK Vision - et netværkskamera til alle behov

HIK VISION

HIK vision er et netværkskamera der passer til alle behov. Der findes flere forskellige kameratyper, eksempelvis bullet, dome og termiske kameraer. Videokameraerne har en opløsning på op til 4 megapixels og anvender en standard videokomprimering. Et IR cut filter i kamerasoftwaren gør at optagelserne automatisk skifter fra dag til nat, jævnfør døgnets rytme.

Kameraovervågning fra kr. 0,- i etablering

Milestone - videoovervågningssoftware tilbyder en bred vifte af løsninger

Milestone

Milestone videoovervågningssoftware tilbyder en bred vifte af løsninger, så din virksomhed kan få den rette videoovervågning. Videokameraerne har en opløsning på op til 4 megapixels og anvender en standard videokomprimering. Videosoftwaren kan håndtere et forskelligt antal kameraer, afhængig af den pakke der vælges.

Læs mere om Milestone

Gem

Gem

 


Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at ringe til os; vi står klar med svar og mulige løsningsforslag til dig.


 

  70 133 233

mandag - torsdag kl. 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:30.

Bestil konsulentbesøg

Gem

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Virkelyst 10, 9400 Nørresundby
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov