Alle alarmer hos telesikring er tilkoblet Den Jyske Kontrolcentral A/S


I konstant udvikling

Alle alarmer hos telesikring er tilkoblet Den Jyske Kontrolcentral A/S. Det er én af Danmarks mest moderne kontrolcentraler, der i takt med udviklingen implementerer ny teknologi, for at tilbyde kunderne den bedste service og den hurtigst mulige og mest præcise reaktion. På kontrolcentralen arbejder veluddannede og erfarne vagtassistenter døgnet rundt for at sikre vores kunder og deres værdier.  For dem er kundernes sikkerhed lige så vigtig som deres egen sikkerhed og de har stor indlevelsesevne og forståelse for kundernes behov og ønsker.

Overvågning og reaktion 24/7

Kontrolcentralen er bemandet 24 timer i døgnet, året rundt. Det betyder, at der altid er nogen, der holder øje med vores kunders virksomheder, uanset om der er medarbejdere til stede eller ej. Alle vores tyveri-, video-, overfalds- og brandalarmer er opkoblet kontrolcentralen døgnet rundt. Ydermere er størstedelen af vores videoovervågnings- og adgangskontrolsystemer også opkoblet kontrolcentralen. Kontrolcentralen sikrer, at der er mennesker bag dine sikringsforanstaltninger og at du kan få øjeblikkelig reaktion, hvis uheldet skulle være ude.

 

 

 

 

Næsten alt kan lade sig gøre


Udviklingen går stærkt, og der er uanede muligheder for overvågning. Den moderne teknologi betyder, at det efterhånden kun er fantasien, der sætter grænser for, hvilke overvågningsopgaver der kan lade sig gøre. Den Jyske Kontrolcentral tilbyder bl.a. en lang række statistikker, aktuel status og historik på alarmen, live reaktion på videoovervågning og meget mere. Det vigtigste er, at overvågningen tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov

Besøg Den Jyske Kontrolcentrals hjemmeside

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Virkelyst 10, 9400 Nørresundby
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov