Løsninger - Telesikring

50 års erfaring

Vi favner alle kundestørrelser. Fra det private hjem til nogle af landets største virksomheder.

Med 50 års erfaring har vi prøvet det hele – og lidt til.

De fleste af vores kunder er små og mellemstore virksomheder, men vi er også eksperter i større virksomheder og lokationer som lagre, distributionscentre, domiciler og hovedkontorer, hvor vi skal specialdesigne og tilpasse løsningerne.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi har stor erfaring inden for en lang række områder som tyverialarmer, videoovervågning, adgangskontrol, tågesikring og brandsikring.

Vores løsninger er fleksible og tilpasset jeres behov. Hos os får I nærværende og professionel rådgivning, så vi sammen sikrer, at I får maksimal værdi af jeres løsning og fuld fokus på jeres forretning.

Tyverialarm

Videoovervågning

Adgangskontrol

Tågesikring

Brandsikring

Øvrige forretningsområder

L Ø S N I N G E R

En kundeaftale hos os starter altid med en grundig dialog, så vi sammen får afdækket jeres behov. Det er nemlig vigtigt for os, at I får den helt rigtige løsning fra start. Med 50 år i branchen har vi både erfaring og ekspertise – og evnen til at tænke ud af boksen, hvis opgaven kræver det. Vi lytter til jeres ønsker, men giver også sparring på, hvilken løsning, vi tænker, er den rigtige for jer, så I kan være trygge, både nu og i fremtiden.

Hos telesikring er intet for stort eller småt.

Vestjysk Bilhus

Peter Nør Jensen - Vestjysk Bilhus

smallWaveWhite

“Jeg vil sige, at det er et sted, hvor man finder sin drømmebil. Det er vigtigt for os, at bilerne står her i morgen, og at sikkerheden spiller 100%”

Når din passion bliver din levevej

Peter har en kæmpe kærlighed til biler. Den startede, da han som dreng samlede på legetøjsversionerne, og den blev til en fremtidsdrøm, da han som 12-årig solgte sin første bil.

I dag ejer Peter virksomheden Vestjysk Bilhus. Her lægger han energi i at håndplukke specielle og unikke modeller, så hans kunder kan finde deres drømmebil.

Peter vælger hver enkel bil med hjertet. Og vi sørger for, at de står sikkert natten over.

Vil du høre hele Peters historie?

Gå til Cases


Har I behov for fleksible løsninger, der er tilpasset jeres hverdag?

Vi giver jer nærværende og professionel rådgivning, så vi sammen sikrer, at I får overskud til det, I gør bedst.

Udfyld vores kontaktformular nedenfor, eller se mere om vores produkter og løsninger.

Bliv kontaktet af vores salgschef Casper

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Skriv jeres oplysninger i formularen, så kontakter vi jer for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

ProRepubliQ

Annette Them Christensen - ProRepubliQ Esbjerg

smallWaveWhite

“Der er ikke nogen tvivl om, at det her har vi lagt mange ressourcer og meget energi i. Det er mit andet hjem, og det skal vi passe rigtig godt på”

 

Vi passer godt på dit andet hjem

Annette greb muligheden for at skabe sit eget. Sammen med sin mand har hun bygget fitnesscentret ProRepubliQ op fra bunden. I centret giver de deres medlemmer energi, glæde og følelsen af sundhed, uden at træningen føles som en sur pligt.

ProRepubliQ er en virksomhed, der bygger på fællesskab, passion og troen på, at den kan blive til noget endnu større.

Det er Annettes andet hjem. Og det passer vi selvfølgelig rigtig godt på.

Vil du høre hele Annettes historie?

Gå til Cases