Milestone overvågning

Milestone overvågning er videobehandlingssoftware på en åben platform. Det betyder at softwaren kan integreres i en lang række systemer og anvendes i forbindelse med næsten al slags hardware. Milestone Systems er ledende indenfor markedet og har tusinde af kundeinstallationer verdenen over. Telesikring er autoristeret og certificeret Milestone partner – og det er vi stolte af.

 

MILESTONE OVERVÅGNING

 

XProtect Professional er eksempelvis en version af Milestones IP videoovervågningssoftware som er eminent til skoler og offentlige bygninger. Softwaren tilbyder brugeren et komplet visuelt overblik over deres overvågningsinstallation og er derfor egnet til en kunde der skal sikre flere bygninger. I det visuelle overblik kan brugerne se et kort over overvågningskameraernes position og herfra direkte detektere en evt. alarm. Hvis en alarm er detekteret kan kunden hurtigt finde relevante videoclips og eksportere bevismateriale.

Med XProtect Professional versionen er det også muligt at give forskelligt niveau af brugeradgange til forskellige medarbejdere. Eksempelvis kan det være, at kun ledere skal have adgang til både live og tidligere optagede videoclips. Der findes naturligvis også mobilt software til alle versioner, så brugerne har adgang til deres Milestone overvågning, imens de er på farten.

 

Der findes utroligt mange muligheder med Milestone overvågning og der er en løsning til alle typer og alle størrelser virksomheder. Af bare XProtext IP Videoovervågning findes der seks forskellige versioner; Corporate, Expert, Enterprise, Professional, Express og Essential.
Vi rådgiver i samarbejde med kunden om, hvilken platform der er behov for og sammenholder det med bl.a. sikringsniveau, alarmsystem og videohardware. Milestones overvågningssoftware er et velafprøvet og succesrigt dansk produceret produkt, der optimerer enhver kundes videoovervågningssystem.
Har I et videoovervågningssystem som I gerne vil udnytte bedre, eller planlægger I at investere i et? Kontakt os i dag, for at høre mere om jeres muligheder med telesikrings videoovervågning og Milestone software

 


Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at ringe til os; vi står klar med svar og mulige løsningsforslag til dig.


 

  70 133 233

mandag - torsdag kl. 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:30.

Bestil konsulentbesøg

Gem

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Virkelyst 10, 9400 Nørresundby
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov