Indbrudsalarm adgangskontrol og videoovervågning i ét samlet administrationssystem


Nedap – en total sikringsplatform

Indbrudsalarm, adgangskontrol og videoovervågning – fra én og samme producent, leveret med ét samlet administrationssystem: Det er Nedaps kernekompetence. Foruden at kunne rumme et uendeligt antal af brugere og zoner, så tilbyder Nedap en alsidig platform, der kan tilpasses enhver virksomheds behov.

Et fremtidsikret sikkerhedssystem

Den unikke Nedap platform, AEOS, blev udviklet, fordi ingen kan forudse hvilke sikkerhedsbehov der hersker om f.eks. 5 år. Derfor er systemet baseret på ydedygtige styreenheder og tilpasningsegnet software, som kan skræddersys om og om igen, efter kundens behov – uden unødvendige omkostninger. Den intuitive platform er udviklet 100 % ud fra brugerens synspunkt, hvilket gør, at det let at betjene, der opstår færre fejl, der er øget sikkerhed og komplet kontrol af sikkerhedssystemet.

Kort og godt om Nedap

  • Producent af alarm, adgangskontrol, videoovervågning samt sikkerhedsadministrationssystem, som kan integreres i ét og samme system.
  • Systemet kan håndtere et uendeligt antal brugere.
  • Der udvikles konstant nye funktioner i AEOS platformen, som kan implementeres med en simpel softwareopdatering via skyen.
  • Nye teknologier, lovgivning på området, tiltagende sikringskrav o.l. stiller krav til tilpasningsevnen for et sikkerhedssystem – Nedap har gjort det til en force, at levere et system, der er let at tilpasse vekslende behov.
  • Op til sikringsniveau 60

AEOS kan integrerer flere systemer

AEOS platformen giver jer mulighed for, at få et integreret sikkerhedssystem, hvor både alarmanlæg og adgangskontrol kontrolleres og administreres fra samme udgangspunkt. I kan f.eks. bruge eksisterende adgangskort eller proxbrikker til at til- og frakoble alarmen. Men I kan også få integreret intercom og brandalarm i platformen.

 

Integrationen er mulig på styrenhedsniveau. Dvs. at AEOS kan linkes til styrenheder eller komponenter fra tredjeparter, såsom kort- og biometriske læsere (fingertryksaflæser) og BMS (Building Management System). Da integrationen foregår på et decentralt niveau, vil I være meget mindre afhængige af netværk eller server. Hvis forbindelsen til serveren eller netværket er nede, kan styreenhederne fortsat kommunikere med hinanden. Som resultat får I et meget robust system, der fortsat yder sikkerhed, på trods af udefrakommende faktorer.

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Virkelyst 10, 9400 Nørresundby
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov