Om os - Telesikring

Historie & Værdier
Vi har sikret erhvervslivet i mere end 50 år

telesikring havde sin spæde start tilbage i 1967 og har med årene vokset sig til landets største danskejede sikringsvirksomhed.

Succesen er bl.a. opnået vha. opkøb af mindre og større alarminstallatører. Ved hvert opkøb har vi omfavnet de eksisterende alarmsystemer, hvilket betyder, at vi kan servicere næsten alle alarmer på markedet i dag.

Hovedfokus har dog altid været at opretholde en tæt dialog med vores kunder, så vi kan finde netop de løsninger, der dækker kundernes ønsker og behov – nu og i fremtiden.

Landsdækkende, men lokal

Med kontorer i henholdsvis Esbjerg, Aalborg, Silkeborg, Rødekro, Nakskov og Allerød er vi en landsdækkende virksomhed med lokale sikringsteknikere og lokale konsulenter i hvert område. Vi tror på, at et lokalt kendskab er essentielt for at kunne tilbyde brugertilpassede sikringsløsninger og hensigtsmæssig service.

Den nyeste teknologi

Vi skal være fremtidssikrende, så vores kunder kan være fremtidssikret. Derfor benytter vi altid den nyeste teknologi, hvilket bl.a. betyder, at de produkter og løsninger, vi leverer til vores kunder, kan udbygges i takt med den enkelte virksomheds udvikling.

På højkant med de forsikringsmæssige krav

telesikrings medarbejdere er under løbende uddannelse, der sikrer, at vi hele tiden er på forkant med markedets udvikling og de forsikringsmæssige krav. Vi er SKS-AIA certificeret som akkrediteret installatør og godkendt hos Forsikring & Pension. Disse to ting sikrer vores kunder en høj og ensartet kvalitet og optimal dokumentation. Vi lever af tilfredse kunder. Derfor er kunderne og deres værdier omdrejningspunktet for os og vores forretning.

Menneskerettigheder

Vi har grundlæggende respekt for menneskerettighederne og et konstant ønske om at efterleve internationale konventioner og god forretningspraksis. Vi giver vores fulde støtte til FN’s erklæring om menneskerettighederne og arbejder aktivt med at sikre, at vi ikke bidrager til bl.a. børnearbejde. telesikring og koncernens øvrige virksomheder har udarbejdet en fælles CSR-politik, fordi vi tror på, at selv en lille indsats fra vores side kan gøre en stor forskel for andre.

Læs mere om det her