Overfaldsalarm

Overfaldsalarm

Med en overfaldsalarm kan du vide dig sikker på, at hjælpen altid kun er et tryk på knappen væk. Når knappen på alarmen udløses I tilfælde af overfald eller anden forbrydelse, underrettes kontrolcentralen, som derefter reagerer prompte. Det kan være en afgørende faktor for medarbejdere, som befinder sig i udsatte miljøer eller på anden måde har grund til at føle sig utrygge. For netop tryghed er ofte overfaldsalarmens væsentligste funktion. Med alarmen i lommen har man altid vished om, at hjælpen er lige i nærheden, og det giver større personsikkerhed, øget tryghedsfornemmelse og dermed et bedre arbejdsmiljø.

Bestil konsulentbesøg

 

BEKÆMP UTRYGHED PÅ ARBEJDSPLADSEN

En af de største udfordringer på den moderne arbejdsplads er at sikre et trygt og sikkert arbejdsmiljø. Stress og angst blandt medarbejdere grundet utryghed på arbejdspladsen er en af de hyppigste årsager til lange sygdomsperioder. Der er mange ting, der kan skabe disse symptomer, men risikoen for fysiske overfald, røveri, indbrud eller lignende fører næsten altid en utryghed med sig. En overfaldsalarm er derfor en effektiv tryghedsskaber og et vigtigt værktøj i den moderne virksomheds værktøjskasse.

Inden for en lang række erhverv kan der opstå situationer, hvor en medarbejder føler sig utryg. Det kan være når vedkommende går alene på gaden, eller bare hvis medarbejderens arbejdssituation eller stilling generelt indgyder farer. En overfaldsalarm er et lille redskab, der kan hjælpe bæreren med at genvinde tryghedsfølelsen i sådanne situationer. Det kræver blot et enkelt tryk på alarmens ’panikknap’ at komme i kontakt med kontrolcentralen, som så kan tage affære og eksempelvis kontakte politiet eller sende en vagt ud. Overfaldsalarmer fra Telesikring er desuden yderst mobile og optager ikke meget plads i bærerens lomme. Og der er masser af muligheder for selv at vælge, hvad overfaldsalarmerne skal reagere på, og hvordan reaktionen skal være.

Gem

Ved tryk på alarmen kommer bæreren i direkte kontakt med kontrolcentralen, som kan høre, hvad der foregår på stedet. Centralen kan samtidig tale med vedkommende, hvis behovet er der. Derudover er overfaldsalarmen udstyret med en GPS, så kontrolcentralen altid kan se, præcist hvor bæreren befinder sig. Det betyder, at kontrolcentralen øjeblikkeligt kan igangsætte en reaktion og evt. sende nogen ud til den eksakte adresse, hvis de har mistanke om, at der f.eks. foregår et overfald eller et røveri. GPS-funktionaliteten gør alarmen til den ideelle løsning for virksomheder, hvis ansatte færdes over store områder. Med en overfaldsalarm er sikkerheden altid inden for rækkevidde. Og alarmen kan nemt integreres i en sikringspakke med eksempelvis en tyverialarm eller vores øvrige erhvervsløsninger.

Fordele ved overfaldsalarm:

   

Lille, mobil alarm der kan være i lommen

   

Direkte kontakt med kontrolcentralen ved tryk 

   

Kontrolcentralen kan høre og tale med dig

Lommy gør det muligt at holde øje med dine værdier på farten

Lommy

Lommy er udstyret med GPS så kontrolcentralen kan se hvor den nødstedte befinder sig, blot ved tryk på en enkelt knap. Arbejdspladsen kan også følge en medarbejder der eks. skal aflevere penge i banken. En installeret mikrofon giver kontrolcentralen mulighed for, både at lytte med og tale med den nødstedte.

 

Carebox overfaldsalarmen er lille og har lang batteritid

Carebox

Carebox overfaldsalarmen er lille og har et lækkert design og har en batteritid på cirka 48 timer. Slutbrugeren har mulighed for at få adgang til en app, der bl.a. viser om overfaldsalarmen er tilsuttet, GPS o.a. Carebox kan desuden tålevand.

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

 


Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at ringe til os; vi står klar med svar og mulige løsningsforslag til dig.


 

  70 133 233

mandag - torsdag kl. 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:30.

Bestil konsulentbesøg

Gem

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg SV
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov