Tyveri og hærværk i virksomheder medfører ofte besvær, utryghed og omkostninger. Og når det sker gentagne gange, bliver processen ikke mindre irriterende – tværtimod.

Desværre var smadrede bilruder, manglede katalysatorer og biler uden hjul et syn medarbejderne ofte mødte ind til på en af bilforhandler P. Christensens lokationer.


P. Christensen er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere. Koncernen har afdelinger i hele landet, og repræsenterer flere anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Smart, Peugeot, Citroën og Honda.


”På en af vores lokationer oplevede vi et stigende antal tyverier fra vores indhegnede område. Trods elhegn lykkedes det gentagende gange for tyvene at komme ind på vores pladsområde – enten ved at kravle over eller ligefrem grave under hegnet”, fortæller Henrik Finn Sanderlund, Kvalitetschef ved P. Christensen.


Når tyvene først havde passeret hegnet, tog de for sig i bilerne, der stod udstillet på P. Christensens udvendige arealer:
”Tyvene stak af med hjul, katalysatorer og andre værdifulde, let omsættelige varer fra vores udstillede person- og varebiler. Det begyndte at blive en stor omkostning for os, at vi mødte ind til ødelagte biler, hvor flere vitale dele manglede. Og så var det bare en rigtig dum situation, når kunderne alligevel ikke kunne hente eller prøvekøre en bil, fordi tyvene havde været forbi natten før”, uddyber Henrik Finn Sanderlund.

 

 

En del af en kedelig tendens

P. Christensen er en del af en kedelig tendens, men er ikke alene om at blive ramt af tyverierne.

”Vi oplever generelt, at åbne pladser rammes hårdt. Det kan være alt fra byggepladser med værdifuldt værktøj og materialer, til en bilforhandler, som P. Christensen, hvor bilerne, der står udvendigt, bliver tømt. Men med proaktiv videoovervågning kan vi opdage de ubudne gæster med det samme og stoppe dem inden skaden sker”, forklarer Casper Eilerskov, Salgschef Business, telesikring.


Netop proaktiv videoovervågning, hvor kameraerne er tilknyttet en analysesoftware, der hurtigt kan fortælle, om der er fare på færde, er den løsning, telesikring har installeret ved P. Christensen.

”Med proaktiv videoovervågning kan ubudne gæster spottes dag og nat. Kameraerne er tilknyttet en analysesoftware og er opkoblet direkte til kontrolcentralen, der reagerer med det samme. Samtidig giver løsningen også P. Christensen et godt overblik over deres udvendige arealer – både indenfor og udenfor åbningstid”, forklarer Casper Eilerskov.

 

Og løsningen virker.


”Vi er meget tilfredse med det setup, vi har fået. Siden vi tog det i brug, har det effektivt hindret flere tyverier og indbrud – endda allerede fra dag ét. Vi fik løsningen installeret en torsdag, og fredag fangede kameraerne de første tyve. Og de fik hurtigt benene på nakken”, siger Henrik Finn Sanderlund.

 

 

 

 

 

 

 

Vil du være sikker på, at du ikke går glip af spændende kundefortællinger og sikringsløsninger,

gode tips og tricks samt nyheder fra os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Du kan altid nemt afmelde dig igen.

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Virkelyst 10, 9400 Nørresundby
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov