Overhold byggeriets deadlines

Sikring af byggeri - Overhold byggeriets deadlines

Byggebranchens ofte presserende deadlines betyder, at der er meget lidt råderum i forhold til påvirkninger af tidsstyringen under byggeriet. Det betyder, at det kan være kritisk, hvis et byggeri rammes af tyveri, brand og lignende. Derfor anbefaler vi, at I sikrer byggepladsen med alarmsystemer.

Vi sikrer materialer, værktøj og maskiner - både midlertidigt og permanent. Så kan alle på byggepladsen trygt forlade området efter endt arbejdsdag.

Hos Telesikring har vi igennem mange år opbygget stor erfaring med sikring af byggepladser og byggeri. Vi tilbyder derfor en række løsninger, som vi ved passer ind i arbejdsgangen på en byggeplads. Vores alarmanlæg er brugervenlige, så I kan sikre byggeriet uden besvær.

Er der behov for at kontrollere adgangen til byggeområdet, kan vi ligeledes være behjælpelige med et brugervenligt adgangskontrolsystem. Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov, og vi har løsninger der passer til alt fra små byggerier til store byggepladser.

Kontakt os i dag

 

 

Vi anbefaler

 

 

Vagtservice - faste alarm patruljer sikrer din virksomhed

Vagtservice

Faste alarmpatruljer kan være en fordel, eksempelvis ved midlertidige byggepladser, hvor værdifuldt materiale er eksponeret, eller ved daglig sikring af at alle vinduer og døre er låst og at al lys og maskiner er slukket i jeres virksomhed.

Mere om vagtservice

Med Milestone får du brugertilpasset videoovervågningssoftware

Kameraovervågning

Kameraovervågning har en stor præventiv effekt og kan give relevant bevismateriale, hvis uheldet er ude. Med Milestone får du eksempelvis brugertilpasset videoovervågningssoftware, som bl.a. kan betjenes via en app.

Mere om kameraovervågning

 

Laserhegn - Hold både dyr og mennesker ude

Laserhegn

Hold både mennesker og dyr ude - spær området til byggepladsen af med laserhegn. Vi tilbyder flere forskellige løsninger indenfor laserhegn og aktive skud. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt os

Kameralarmen giver 360° overvågning af området

Kamaraalarm

Kameralarmen giver 360° overvågning af området. Det specielle kamera etableres i en 18 meter høj gittermast - her fra er der størst udsigt over området. Den intelligente software medfører at videokameraet kan udløse alarmer, afhængigt af hvad den optager.

mere om kameraalarm

 

 


Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at ringe til os; vi står klar med svar og mulige løsningsforslag til dig.


 

  70 133 233

mandag - torsdag kl. 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:30.

Bestil konsulentbesøg

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Virkelyst 10, 9400 Nørresundby
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov