All-round sikkerhed - Sikring af industri

Sikring af Industri - Allround alarmsystemer

Selvom forsikringen dækker tabene ved indbrud eller brand, oplever mange virksomheder, at de mister kunder, der ikke vil eller kan vente på genetableringen af materialer, inventar eller varer.
Derfor er det for mange industrielle erhverv vigtigt at være sikret hele vejen rundt med et tilpasset alarmanlæg – både i produktionen, på lageret og i administrationen.

Hos Telesikring har vi en mange års erfaring med sikring af industribygninger. Vi ved, at behovene er forskellige afhængigt af, hvilket funktioner der udføres i de forskellige steder i bygningen. Med udgangspunkt i den enkelte virksomhed, sammensætter vi en løsning som dækker det unikke behov.
Vi bruger en række forskellige kvalitets produkter, som tilsammen udgør jeres samlede alarmsystem. Ændrer jeres behov sig, kan vi løbende tilpasse alarmsystemet, så det matcher jeres nye behov.

Vi hjælper jer med det hele - fra montering og kontrolcentral til service og eftersyn. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger fra kameraovervågning og tyverialarm til brandalarmanlæg og tågesikring.

Kontakt os i dag

 

 

Vi anbefaler

 

 

Alarm system der kan udvides uden begrænsninger

Tyverialarm

Netop til industri kan det være en fordel med et alarmsystem, der kan udvides uden begrænsninger og som kan tilknyttes andre aspekter af sikkerhedssystemet. Det kan f.eks. Nedap alarmen, som sikrer virksomheden op til niveau 60.

Mere om tyverialarmer

Kameraovervågning med stor præventiv effekt

Kameraovervågning

Kameraovervågning har en stor præventiv effekt og kan give relevant bevismateriale, hvis uheldet er ude. Med Milestone får du eksempelvis brugertilpasset videoovervågningssoftware, som bl.a. kan betjenes via en app.

Mere om kameraovervågning

 

Mekanisk sikring er en virksomheds fysiske værn imod indbrud og yder en stor signalværdi

mekanisk sikring

Mekanisk sikring er en virksomheds fysiske værn imod indbrud og yder en stor signalværdi, samtidigt med at det besværliggør indbrudstyvens arbejde. Telesikring kan leverer alt, lige fra porte og gitre, til pengeskabe og låsearbejde.

Mere om mekanisk sikring

Adgangskontrol gør det muligt fra centralt hold at administrere, hvem der har adgang til hvilke områder og lokaler og i hvilke tidsrum

Adgangskontrol

Adgangskontrol gør det muligt fra centralt hold at administrere, hvem der har adgang til hvilke områder og lokaler og i hvilke tidsrum. Samtidig kan oprettelse og lukning af kort ske på få sekunder via en computer internt i virksomheden eller via kontrolcentralen.

mere om adgangskontrol

 

 


Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at ringe til os; vi står klar med svar og mulige løsningsforslag til dig.


 

  70 133 233

mandag - torsdag kl. 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:30.

Bestil konsulentbesøg

Informationer og gode råd

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 Besøg Telesikrings FacebookBesøg Telesikrings LinkedIn

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Virkelyst 10, 9400 Nørresundby
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov