+45 70 133 233

En ny alarmgeneration

Alarm og alarmsystem hos Telesikring

En alarm er ikke længere "bare" en billig alarm. De forskellige dele et sikringsanlæg består af, er ikke længere adskillelige dele, men alle forbundet i ét stort system - alle opkoblet til samme kontrolcentral, som har vågne medarbejdere, der er klar til at reagere hele døgnet, året rundt. Enhver virksomhed eller erhverv vil komme langt med blot en tyverialarm, men det vil sjældent være nok. En vellykket indbrudssikring handler om, at kunne sætte sig i tyvens sted og få vanskeliggjort enhver form for ulovlig adgang til virksomheden. Som totalleverandør inden for sikring og sikkerhed siden 1967, er vi meget kyndige og de bedste på området med alarm anlæg. Vi rådgiver gerne dig og din virksomhed i jagten på det mest effektive sikkerhedssystem, helt uforpligtende.

Bestil konsulentbesøg

Tryghed
Sikkerhedssystemets fornemmeste opgave er først og fremmest at sørge for, at du og virksomhedens ansatte føler jer trygge. Med moderne teknologi, serviceeftersyn og kontrolcentralen i ryggen, skaber vi et optimalt grundlag for jeres tryghed.

Kontrolcentral
Kontrolcentralen er i direkte kontakt med dit sikkerhedssystem døgnet rundt. De modtager signaler om alt, lige fra strømsvigt til indbrud, og politiet kontaktes direkte, hvis f.eks. flere af dine detektorer sender signaler samtidigt.

Service & eftersyn
Som totalleverandør inden for sikring og sikkerhed siden 1967, er vi meget opsatte på, at levere en fyldestgørende og optimal service. Vi sikrer, at dit sikkerhedssystem er opdateret og fuldt funktionelt, og tilbyder fordelagtige serviceaftaler, hvor din virksomhed er i centrum.

Dygtig sikringstekniker

Har du en el-teknisk uddannelse, og trives du med selvstændige arbejdsopgaver? Sætter du en ære i at overholde deadlines samt levere gode løsninger med kvalitet i fokus? Så kan du være vores kommende medarbejder, som skal bidrage til at styrke Telesikrings markedsposition.

Ansvarsområde:

Som sikringstekniker i Telesikring A/S kommer du til at arbejde med at styrke vores installation og service af sikringsanlæg inden for AIA, ADK, TVO og ABA for vores kunder, som primært er erhvervskunder. Du vil blive tilknyttet servicekontoret i Ålborg og skal med udgangspunkt fra egen adresse udføre følgende opgaver:

  • Etablering af nyinstallationer herunder tyverialarmener, adgangskontrol, kameraovervågning mv.
  • Eftersyn og service på eksisterende anlæg
  • Rådgivning og instruktion hos nye og eksisterende kunder
  • Sikre kvaliteten i installation og service af vores sikringsanlæg

Fælles for opgaverne er, at du som en naturlig del af din arbejdsdag tager ansvar og leverer kvalitetsløsninger til den aftalte tid. 

Din profil

For at få succes i jobbet forventer vi, at du er teknisk velfunderet med erfaring fra en lignende stilling samt, at du besidder et godt branche- og produktkendskab inden for sikringsområdet med følgende kvalifikationer:
  • Baggrund som elektriker, el-installatør, elektromekaniker el. lign.
  • Flere års erfaring med montering og servicering af brand-, tyveri-, overvågnings- og adgangskontrol
  • Har kørekort og kan fremvise en ren straffeattest

Samtidig lægger vi vægt på, at du:

  • er udadvendt og serviceminded i din kontakt med kunder
  • arbejder selvstændigt og trives i en travl hverdag
  • har en kvalitetsbevidst tilgang til opgaveløsningVi tilbyder

En udfordrende og spændende stilling med ansvar samt mulighed for at påvirke din hverdag i en veletableret virksomhed i løbende udvikling. Du bliver en del af et godt og innovativt arbejdsmiljø med et team af engagerede medarbejdere. Vi tilbyder en god fast løn, som modsvarer dine kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring. Stillingen er 37 timer ugentligt.


Interesseret?

Ansøgningsfrist er d. 05.11 2017. Vi arbejder dog målrettet på hurtigst muligt at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor samtalerne afholdes løbende - så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Overmontør i Ålborg Lars Nielsen på tlf. 24 88 50 36
Ansøgningen sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærket ”Sikringstekniker Ålborg”

Om Telesikring A/S

Med en stor kundeportefølje og kontorer i henholdsvis Esbjerg, Ålborg, Rødekro, Nakskov og Allerød er Telesikring en af Danmarks største sikringsvirksomheder. Vi er landsdækkende med lokale sikringsteknikere og konsulenter. Vi leverer alt inden for elektronisk sikring lige fra små alarman¬læg til store integrerede løsninger med alarm, adgangskontrol, kameraovervågning, brandanlæg og DNA-sikring. Vi benytter altid nyeste teknologi og skræddersyr gerne løsninger til kunderne. Tele¬sikrings medarbejdere er under løbende uddannelse, der sikrer, at vi hele tiden er på forkant med markedets udvikling og de forsikringsmæssige krav. Vi lever af tilfredse kunder. Derfor er kun¬derne og deres værdier omdrejningspunktet for os og vores forretning.

 

Kontakt

EMAIL
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TELEFON
+45 70 133 233

 

 

 

 

 

 

 


Vores adresser

VEST (Hovedkontor)
Oddesundvej 2-4, 6715 Esbjerg
NORD
Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg SV
SYD
Kometvej 3, 6230 Rødekro
ØST
Engholm Parkvej 6, 3450 Allerød
SYDØST
Perlestikkergade 31, 4900 Nakskov