TÅGESIKRING - Telesikring

TÅGESIKRING

Tågesikring er et af markedets mest effektive midler mod tyveri og indbrud. Årsagen er simpel. De fleste tab sker i de første minutter af et indbrud. Og med tågesikring bliver området ved indbrud fyldt op med en uigennemsigtig sky af tåge i løbet af få sekunder. Tyvene tvinges derved til at opgive indbruddet og forlade området. Et tågesikringsanlæg begrænser desuden skaderne ved indbrud, og som resultat kan det daglige arbejde hurtigt genoptages efter et indbrudsforsøg.

Selv det mest sofistikerede alarmsystem kan komme til kort over for den insisterende tyv – men med tågesikring skal der mere end et indbrud til for at få adgang til din virksomheds værdier. Almindelige sikkerhedsforanstaltninger har en vigtig præventiv effekt, men erfarne tyve kan i visse tilfælde bryde ind på trods af selv de mest omfattende tyverisikringer. Det er i disse tilfælde, at en tågesikring er altafgørende for, om tyvene har held med at slippe af sted med værdigenstandene. Tågevæsken er ufarlig for personer, værdier og udstyr og kan tilmed kombineres med DNA-sikring, så evt. stjålne værdier lettere kan spores.

EASY 600

Easy 600 tågekanonen, i dansk design, spreder 420 m³ hvid tåge på 30 sekunder. Kanonen er velegnet til sikring af mindre lokaler som eksempelvis server- eller arkivrum. Easy kan også anvendes til punktsikring af større lokaler. Tågen er tør og ufarlig og har en hængetid på op imod en time. Kabinettet er sabotagesikkert og anlægget har bl.a. elektronisk væskemåling samt batteri backup.

EASY 1100

Easy 1100 er særdeles velegnet til at beskytte små og mellemstore butikker, og indhyller ønskede lokaler i en tæt tåge, ekstra hurtigt. Easy serien er konstrueret i tæt samarbejde med danske designere og tågeeksperter i både ind- og udland. Denne Easy udgave producerer 804 m3 tåge på 30 sek.

EASY 2200

Easy 2200 er uhyre effektiv i store lokaler med mange rummeter, og derfor er Easy 2200 god til tågesikring af eksempelvis gangarealer og korridorer. Som alle de andre Easy modeller, udmærker Easy 2200 sig ved et lavt strømforbrug, billige driftsomkostninger, samt en kraftig tåge produktion tilpasset ethvert miljø. Easy 2200 tågekanonen spreder hele 1529 m3 hvid tåge på 30 sek.

BESKYT DIN VIRKSOMHED – SELV UNDER INDBRUD
Normalt kan eftervirkningerne af et tyveri koste penge og dyrebar tid for en virksomhed. Tit er der udøvet hærværk og ødelagt inventar. Samtidig står virksomheden foran en langsommelig og omfattende proces med at få opgjort skader og tab af værdier. Især sager med forsikringsselskabet omkring tab af værdier og inventar kan trække i langdrag og er ofte den mest bekostelige del af eftervirkningerne fra et indbrud. Med telesikrings tågebeskyttelse når tyvene aldrig så langt. Ved uønsket aktivitet pumper tågesikringen straks et uigennemsigtigt røgslør ud, der gør det umuligt for tyvene at lokalisere og stjæle værdigenstande. Tågen gør det desuden svært for tyvene at finde en udvej og øger chancen for en hurtig anholdelse af gerningsmændene. Derfor fungerer tågesikring som en tredobbelt beskyttelse for virksomheden – præventivt, under indbruddet og efterfølgende. Integreres tågesikringen med eksempelvis en tyverialarm, bliver kontrolcentralen samtidig informeret om tyveriet og kan med det samme igangsætte en udrykning til virksomheden.

MED TÅGESIKRING ER DU IKKE AFHÆNGIG AF ANDRE
Hos telesikring er det en af landets førende og mest moderne kontrolcentraler, som registrerer udløste alarmer og sender vagter ud, hvis der er tyve på færde. Det sikrer den hurtigste og mest nøjagtige reaktion. Men når de mest øvede tyve har udset sig en virksomhed, er selv den hurtigste reaktionstid ikke altid nok. Sådanne indbrud kan nemlig være ovre på få minutter. Derfor kan det være nødvendigt at sikre lokaler og bygninger med foranstaltninger, som ikke kræver indblanding udefra. Og med tågesikring kommer selv den mest effektive og professionelle tyv til kort.