TV- og KameraOvervågning

Med tv- og kameraovervågning sikrer du effektivt din virksomhed og skaber samtidigt tryghed for både dine kunder og medarbejdere. Tv- og kameraovervågning har en dokumenteret præventiv effekt i forhold til både tyveri og hærværk og er derfor en vigtig komponent i både små og store virksomheders sikringsstrategier.
Video-overvågning har flere vigtige funktioner, når det handler om at sikre din virksomhed. Det giver dig mulighed for at overvåge virksomheden på alle tidspunkter af døgnet, og derfor kan enhver mistænkelig aktivitet hurtigt tjekkes og afværges. Samtidig har videoovervågning en stærk og dokumenteret præventiv effekt. Kameraerne har i sig selv en afskrækkende effekt på de fleste kriminelle, og derudover skilter telesikring tydeligt med, at virksomheden er overvåget. Det betyder større risiko for potentielle tyve og kan i mange tilfælde føre til, at de helt opgiver deres forehavende.

KAMERAOVERVÅGNING SIKRER DIG MOD AL UØNSKET AKTIVITET

Tv- og kameraovervågning spiller også en vigtig rolle, såfremt et indbrud alligevel finder sted. I de tilfælde, hvor en forbrydelse er sket, kan et overvågningssystem lette politiets opklaringsarbejde betragteligt. I en eventuel retssag kan kameraovervågning indgå som en betydelig del af bevismaterialet og udgøre forskellen på, om det er muligt at opklare tyveriet eller ej. Er gerningsmændene først blev fanget af kameraets linse, er overvågningsbilleder en af de bedste former for bevismateriale mod dem. Overvågningen kan ikke kun bruges i tilfælde af tyveri, men også til at opklare fejl ved vareleveringer eller påkørsler af personer eller materialer. Samtidig kan virksomheden følge med i og undersøge enhver form for uønsket aktivitet eller færden på virksomhedens område. Det giver mulighed for handle i tide og sikre virksomheden mod alle former for risici. Tv- og kameraovervågning af virksomheden øger derfor trygheden for både ejeren, medarbejderne og kunderne. Ønskes en skræddersyet sikringspakke, kan overvågning nemt integreres med eksempelvis en tyverialarm eller vores øvrige løsninger til både privat og erhvervsbrug.

SKAB TRYGHED FOR KUNDER OG MEDARBEJDERE MED TV- OG KAMERAOVERVÅGNING

Tv-overvågning, også kaldet CCTV, gør det muligt for brugeren at følge med i alle tænkelige situationer og hændelser rundt om og i virksomheden på alle tidspunkter af døgnet. Og det er vigtigt i forhold til at sikre både virksomhedens værdier og de ansattes velbefindende. Kameraovervågning kan nemlig øge tryghedsfølelsen blandt medarbejderne væsentligt. Derfor er et overvågningssystem ikke bare til gavn i forhold til opklaring af ulovligheder. Det kan samtidig også være en stor hjælp i det daglige arbejde, have stor præventiv effekt og bidrage til et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

HIK VISION

HIK vision er et netværkskamera der passer til alle behov. Der findes flere forskellige kameratyper, eksempelvis bullet, dome og termiske kameraer. Videokameraerne har en opløsning på op til 4 megapixels og anvender en standard videokomprimering. Et IR cut filter i kamerasoftwaren gør at optagelserne automatisk skifter fra dag til nat, jævnfør døgnets rytme.

MILESTONE

Milestone videoovervågningssoftware tilbyder en bred vifte af løsninger, så din virksomhed kan få den rette videoovervågning. Videokameraerne har en opløsning på op til 4 megapixels og anvender en standard videokomprimering. Videosoftwaren kan håndtere et forskelligt antal kameraer, afhængig af den pakke der vælges.