VAGTSERVICE - Telesikring

EN UADSKILLELIG DEL

Vagter og alarmpatrulje er en uadskillelig servicedel af ethvert telesikring alarmsystem. Alarmpatruljer kan overordnet set sikre på to måder; enten som en forebyggende patruljering eller som vagtudrykning ved udløsning af en alarm. Alfa og omega er, at jeres virksomhed ikke blot er overvåget 24 timer i døgnet, men også at der er aktive instanser, som står parat til at reagere, hvis uheldet skulle være ude.

VAGTFIRMA OG SERVICE

PATRULJERING

Vagtpatruljering kan anvendes i mange sammenhænge og på mange forskellige måder. Eksempelvis kan vagter anvendes præventivt til ungdomsfester, hvor man ønsker at holde ro og orden. Faste alarmpatruljer kan eksempelvis også være en fordel ved midlertidige byggepladser, hvor værdifuldt materiale er eksponeret eller ved daglig sikring af at alle vinduer og døre er låst og at al lys og maskiner er slukket, i jeres virksomhed.
Telesikring tilbyder alle former for vagtydelser – kontakt os, for vejledning og tilbud.

LOKALE VAGTSELSKABER

Alle alarmer fra telesikring er tilkoblet Den Jyske Kontrolcentral, der er bemandet 24 timer i døgnet. Ved en alarm vil kontrolcentralen altid sende den nærmest ledige alarmpatrulje. For at sikre den bedste og hurtigste reaktion, har vi valgt at alliere os med en række lokale vagtselskaber med et stort lokalt kendskab. På den måde kan vi tilbyde kunden en service, hvor vagterne har fingrene på pulsen i lokalområdet

VAGTUDRYKNING

Hos telesikring kan I få jeres vagtaftale som I vil have det. I bund og grund afhænger det af, hvor meget frihed I ønsker. Eksempelvis ved udløsning af alarm om natten, kan I f.eks. vælge at have en kronologisk opkaldsliste som kontrolcentralen skal gennemgå før de tilkalder vagten, eller I kan få tilsendt vagten direkte – dette kan være en fordel, for dem der f.eks. ønsker at få sin nattesøvn, eller i perioder hvor man er udenlands.

FJERNOVERVÅGNING

I stedet for at have en vagt fysisk tilstede på din virksomhed kan vi anvende videoovervågning til at fjernovervåge området. Fjernovervågningen har den fordel, at der kan blive holdt øje hele døgnet rundt og efter de hændelser du ønsker. Når hændelserne detekteres af videoovervågningen, sender de alarm til kontrolcentralen, som lynhurtigt kan reagere hensigtsmæssig og få kontrol over situationen.